Sleek Gezichtsmake-up
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sleek Gezichtsmake-up

Sleek heeft alles wat je nodig hebt om je gezicht te laten stralen. Sleek heeft een breed assortiment gezichtsproducten met verschillende substanties, finishes en kleuren voor zowel een ultra matte als een prachtig glanzend resultaat. Ook biedt Sleek haar producten aan in verschillende tinten zodat er een passend product is voor iedere huidskleur. De producten van Sleek zijn van hoge kwaliteit en blijven de hele dag op hun plaats.

Sleek gezichtsmake-up producten

Begin met een egale basis met behulp van en concealer, Sleek biedt losse concealers en concealer palettes. Met concealer kunnen oneffenheden of donkere kringen rond de ogen worden weggewerkt. Sleek heeft een breed aanbod contourproducten om schaduwen te creëren en het gezicht vorm te geven.  Ook zijn er verschillende blushes en highlighters, zowel los als in palettes om kleur en glans toe te voegen aan het gezicht.

Sleek gezichtsmake-up bij JohnBeerens.com

Bestel de gezichtsmake-up van Sleek nu via JohnBeerens.com en ontvang deze topproducten snel in huis! Bij vragen kan je altijd contact opnemen met ons beautyteam via +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje