Sleek Lipmake-up
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sleek lipmake-up

Sleek staat voor diversiteit en kwaliteit en heeft verschillende gedurfde en natuurlijke lipkleuren in haar assortiment. Er zijn lipsticks met een matte finish en lipsticks met een glanzende finish. De lipsticks zijn sterk gepigmenteerd en kunnen ook deppend aangebracht worden voor een subtiel resultaat. Ga voor een diepe paarse kleur of juist een neutrale nude-kleur, bij Sleek vind je alles wat je zoekt!

Sleek Lipmake-up producten

Sleek heeft lipliners in haar assortiment die een perfecte basis vormen voor onder een lipstick, door een lipstick met een lipliner te combineren wordt de kleur nóg intenser en blijft het extra lang zitten. Ook zijn er vloeibare lipcreams die aanbrengen als een lipgloss maar opdrogen tot een matte lipstick. Daarnaast heeft Sleek verschillende lipsticks in haar assortiment met verzorgende ingrediënten en een romige formule waardoor ze extra comfortabel aanvoelen.

Sleek Lipmake-up bij JohnBeerens.com

Wil je deze fantastische lipproducten van Sleek zelf proberen? Bestel ze dan nu bij JohnBeerens.com en ontvang ze snel in huis! Bij twijfel of vragen over de producten van Sleek kan je iedere werkdag terecht bij onze beautyspecialisten via het telefoonnummer +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag