Sleek Oogmake-up
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sleek Oogmake-up

Sleek staat voor diversiteit en kwaliteit. Make-up moet leuk zijn en is er om je goed te laten voelen. Sleek oogmake-up is razend populair door de diversiteit in kleuren en hoge pigmentatie. Met deze producten breng je alle aandacht naar de ogen en laat je ze stralen. Sleek heeft verschillende i-Divine oogschaduwpalettes en diverse soorten wenkbrauwproducten. De oogschaduws variëren van fel tot neutraal en van glanzend tot mat. Ook voor de wenkbrauwen zit er voor iedereen wat tussen, er zijn verschillende poeders en sticks. Daarnaast heeft Sleek ook nog verschillende mascara’s en eyeliners om je ooglook helemaal compleet te maken.

Sleek wenkbrauwproducten

Wenkbrauwen zijn een super belangrijk onderdeel van het gezicht. Gedefinieerde wenkbrauwen zijn dé trend van nu en Sleek heeft hier de perfecte producten voor. Er zijn poeders en sticks in verschillende kleuren. Sommigen komen met highlighter, anderen met handige borstel. Deze producten geven de wenkbrauwen vorm en kleur.

Sleek oogmake-up bij JohnBeerens.com

De oogmake-up producten van Sleek zijn van hoge kwaliteit en blijven de hele dag zitten. Bestel deze oogmake-up producten nu bij JohnBeerens.com en ontvang ze snel in huis. Bij vragen kan je op werkdagen telefonisch terecht bij ons beautyteam via het nummer +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje