We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Solis Design Line

De Disign Line van Solis beschik over föhns met een zeer sterke wandmontage, uitgevoerd volgends de ionentechnologie. Deze design line föhns zijn zeer goed en hebben een vermogen van 1700 watt. De föhns zijn gemakkelijk in gebruik en geven een bescherming tegen oververhitting. Deze föhns hebben geen normale stekker en moeten dus direct geplaatst worden op een stroomtoevoer. Door de handige houder met hoofdschakelaar is deze haardroger makkelijk op te hangen. De haardroger is veilig in gebruik doordat de aan-en uitknop automatisch uit gaat wanneer de knop niet word ingedrukt

Het assortiment van Johnbeerens.com

Solis produceert al vanaf 1933 föhns van professionele kwaliteit. Deze föhns worden in veel kapsalons gebruikt, verspreid over de hele wereld. Het assortiment van Johnbeerens.com is erg uitgebreid en daardoor is er voor ieder haartype een geschikte föhn, die geproduceerd is met hoge kwaliteit. De föhns zijn bekend bij menig vrouw. Solis heeft jarenlange ervaring en is een betrouwbaar en gerespecteerd merk op de beautymarkt.

Solis Design Line veilig bestellen

Bestel de Solis design line föhn vandaag nog bij johnbeerens.com. De föhn is makkelijk op te hangen en veilig in gebruik. De föhn bezit daarnaast over een vermogen van maar liefst 1700 watt. Heeft u vragen over het merk Solis of over de design line föhn dan kan u contact opnemen via de mail: [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje