We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Swisscode Pure

Swisscode is een merk die garant staat voor optimale huidverzorging. Zowel voor mannen als vrouwen. De Swisscode Pure is een lijn met geconcentreerde serums, die vernieuwingsprocessen activeren. Het merk maakt gebruik van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en dat wordt dan weergegeven in de producten.

Swisscode Pure assortiment

Om een jongere, stevigere en stralende huid met meer elasticiteit en vitaliteit te krijgen is de Swisscode Pure Hyaluron een prefecte oplissing. Hyaluron is een lichaamseigen stof die een zeer belangrijk is in ons bindweefsel en heeft een groot vochtbindend vermogen. Ook beschikt Swisscode Pure Hyaluron over een helend effect wat helpt bij het herstellen van littekens. Voor een stralende en gehydrateerde huid binnen 5 minuten is Swisscode Pure Dynalift HYA echt een aanrader.  Het product werkt erg goed bij een vermoeide huid en donkere kringen.  Swisscode Pure Dynalift HYA egaliseert het huidoppervlak en stimuleert de doorbloeding. De huid ziet er strakker en jonger uit! Een natuurlijke collageen booster is de Swisscode Pure Genistein. Geschikt bij zichtbare veroudering, een vermoeide en droge huid of een verslapte huid. Het concentraat Genistein is gemaakt van de sojaboon en in deze pure vorm kan deze wetenschappelijk bewezen werkstof de aanmaak van collageen bevorderen.

Swisscode Pure bestellen

Geef uw huid de optimale verzorging die het verdient en bestel de Swisscode Pure makkelijk en snel bij JohnBeerens.com. Want een gezonde huid is een stralende huid. Heeft u nog vragen over de Swisscode of over de werking van de producten? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij staan iedere werkdag voor u klaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje