We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

T.LeClerc Make up kwasten

Goede make up producten zijn belangrijk voor een mooie make up look, goede borstels en penselen zijn net zo belangrijk. Je gebruikt ze echter elke dag, goede kwaliteit is dus van groot belang. De make up kwasten van het merk T.LeClerc verzekeren u van deze kwaliteit. T.LeClerc is een populair Frans schoonheids- en cosmeticamerk, met producten gebaseerd op rijstpoeder en rijstolie. De producten van T.LeClerc staan garant voor topkwaliteit en klasse. In de lijn T.LeClerc Make-Up Kwasten zitten verschillende kwasten waarmee men diverse make-up producten met het grootste gemak en op een mooie wijze kan aanbrengen. Deze producten bevatten soepele en zachte borstelharen, welke een aangename ervaring voor de huid zullen zijn. Met de diverse producten uit deze lijn kan men het gezicht op de mooiste en meest eenvoudige manieren een natuurlijke dekking geven, onzuiverheden wegwerken of een fantastische uitstraling meegeven aan het gezicht.

Het assortiment van JohnBeerens.com

In het assortiment van JohnBeerens.com vindt u verschillende goede make up kwasten zoals:  foundation kwasten, blush kwasten, poederkwasten en oogschaduwkwasten. Allemaal met de beste kwaliteit en natuurlijke haren. De T.LeClerc Angled Blush Brush is een licht afgeplatte borstel met een schuine punt. De borstelharen zijn gemaakt van natuurlijk haar. Deze vrijwel eeuwige borstel behoudt de vorm voor vele jaren en is dus langdurig te gebruiken. T.LeClerc Foundation Brush S3 is een professionele kwast, gemaakt van hoge kwaliteit borstelharen. De borstel biedt een soepele en gelijke toepassing van foundation. Door foundation aan te brengen met een penseel in plaats van met uw handen krijgt u een mooier resultaat en dekt de foundation beter. Daarnaast krijgt u met een foundationkwast een egalere dekking en zal u geen last hebben van streperige of vlekkerige foundation. De T.LeClerc Small Retractable Brush helpt om een fluwelen-egale teint te creëren. De borstel is gemaakt van 100% natuurlijke vezels en is zacht voor de huid. De T.LeClerc Eye Contour Liner Brush 6 is ideaal voor het opbouwen van kleurintensiteit. Oogschaduw kan met de vingers aangebracht worden, maar voor het mooiste resultaat kunt u het beste oogschaduwkwasten gebruiken. Er zijn verschillende soorten oogschaduwkwasten, allemaal gemaakt voor een ander deel van het ooglid. Zo zijn er speciale kwasten in kleine en grote maten voor het gehele ooglid, kwasten om een oogschaduw aan te brengen in de arcadeboog, kwasten om de kleur op de bovenste en/of onderste wimperrand aan te brengen en speciale blending kwasten om ervoor te zorgen dat alle oogschaduwkleuren goed in elkaar overlopen.

T.LeClerc Make up kwasten veilig bestellen

Bestel vandaag nog een van de make up kwasten van het merk T.LeClerc bij JohnBeerens.com en u heeft het morgen al in huis! Heeft u vragen over het gebruik van kwasten of over het merk T.LeClerc dan kunt u contact opnemen met ons beautycare team via [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje