We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

T.LeClerc Foundation

Met de T.LeClerc foundation werk je makkelijk oneffenheden op het gezicht weg. De foundation wordt aangebracht als basis voor andere make up. T.LeClerc heeft verschillende foundations. Zo kunt u kiezen voor een goed dekkende foundation die het gezicht egaal maakt of een lichter dekkende foundation die meer ademt en luchtig is. T.LerClerc is een bekend Frans schoonheids- en cosmeticamerk, met producten op basis van rijstpoeder en rijstolie. 130 jaar ervaring gecombineerd met producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten staat garant voor top kwaliteit en klasse.

Het assortiment van JohnBeerens.com

In de lijn T.LeClerc Foundation zitten producten die gebruik maken van dezelfde unieke formule als waarmee T.LeClerc groot is geworden. De producten zijn van uiterst hoge kwaliteit en bevatten natuurlijke ingrediënten. Met de diverse producten uit deze lijn krijgt de gezichtsmake-up op de mooiste en meest eenvoudige manier een natuurlijke look. Er is keuze uit vloeibare foundations en foundations in poeder vorm. T.LeClerc Powdery Compact Foundation is een uniek Japans zijdezacht poeder dat een matte langdurige look biedt. De foundation voorziet de huid van een natuurlijke dekking met de lichtste applicatie. Bij een droge huid wordt een vloeibare foundation aangeraden. Wanneer uw huid snel vettig wordt kunt u het beste voor een foundation in poedervorm kiezen.

T.LeClerc Foundation online bestellen

Bestel de foundations of andere make up van T.LeClerc nu bij JohnBeerens.com en u heeft de producten morgen al in huis! Kies uit de anti-aging foundation, de matte foundation of een van de andere foundations van T.LeClerc. Heeft u vragen over het merk T.LeClerc of over de foundations dan kunt u contact opnemen met ons beautycare team via [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje