We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

T.LeClerc Lipverzorging

Waar u tegenwoordig echt niet meer zonder kan is dé finishing touch T.LeClerc Lippenstiften. Gebruik het niet alleen bij feestjes of andere gelegenheden maar ook voor het werk of als u even de stad inloopt. De T.LeClerc Matte Lipstick Theophile creëert een volledige dekking en heeft een luxe, romige textuur. De T.LeClerc Matte Lipstick Theophile is onvervangbaar voor drukke dames. De T.LeClerc Satin Lipstick is een lippenstift die zijdezacht is en lang blijft zitten. De satijnen lipsticks voelen luxueus glad op de lippen en geven een prachtige subtiele glans. De vochthoudende, langdurige formule hydrateert continu en beschermt de lippen. Om een optimaal resultaat te creëren gebruikt u de L.LeClerc Lip Pencil voordat u een van de lippenstiften aanbrengt. Het potlood voorkomt de uitloop van lippenstift. De potloden van T.LeClerc bieden de lippen een stevige basis en een blijvende hold. T.LeClerc Lip Pencil resulteert in een overweldigende lipcontour.

Het assortiment van JohnBeerens.com

In de lijn T.LeClerc Lippen Verzorging zitten producten die gebruik maken van dezelfde unieke formule als waarmee T.LeClerc groot is geworden. De producten zijn van uiterst hoge kwaliteit en bevatten natuurlijke ingrediënten. Met de diverse producten uit deze lijn kunt u de lippen op de mooiste en meest eenvoudige manieren een natuurlijke en sprankelende volle vorm geven. Door de verschilende kleuren en texturen zijn mogelijkheden oneindig!

T.LeClerc Lipverzorging online bestellen

Bestel uw favoriete lippenstift vandaag nog bij JohnBeerens.com. Kies voor een subtiele matte lippenstift of juist een felle kleur. De lippenstiften van T.LeClerc zijn de finishing touch van uw look, varieer met de verschillende kleuren lippenstift die JohnBeerens.com aanbiedt. Heeft u vragen over het merk T.LeClerc of over de lippenstiften dan kunt u contact opnemen via [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje