We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

T.LeClerc Oogverzorging

Oog make up is een van de belangrijkste make up, In de lijn T.LeClerc Oogverzorging zitten diverse producten die gebruik maken van dezelfde unieke formule als waarmee T.LeClerc groot is geworden. De producten zijn van uiterst hoge kwaliteit en bevatten natuurlijke ingrediënten. Met de diverse producten uit deze lijn kan men de ogen op de mooiste en meest eenvoudige manieren een fantastische look geven. Denk hierbij aan diverse oogpotloden, mascara  en bijvoorbeeld oogschaduw. 130 Jaar ervaring gecombineerd met producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, staan garant voor topkwaliteit en klasse. De make up van T.LeClerc blijft lang mooi en perfect op de huid zitten, zonder te vervagen of uit te lopen. Dankzij de verfijnde samenstelling wordt zelfs de meest gevoelige huid niet verstikt.

Het assortiment van JohnBeerens.com

Het assortiment T. LeClerc oogverzorging bestaat uit diverse producten zoals:

• T.LeClerc Anti-Fatigue Eye Pencil is een uiterst nauwkeurig potlood die een prachtig dekkende, satijn gladde textuur aanbrengt. Deze is te verzachten door simpelweg zachtjes te wrijven met de vingertoppen.

• T.LeClerc Eyebrow Pencil is een wenkbrauwpotlood met een poederachtige textuur. Dit wenkbrauwpotlood maakt een zeer schone en precieze lijn. Oliën en plantenextracten zorgen voor een zachte en soepele werking.

• T. LeClerc Eyeshadow Quartet is een fijne, zachte oogschaduw. De ogen zullen er fantastisch uitzien met deze elegante oogschaduwkleuren. De T. LeClerc Eyeliner pen is perfect voor het omlijnen van het oog. De smalle puntige vorm van deze eyeliner zorgt voor een dunne, precieze lijn op het ooglid.

• T. LeClerc Mascara Volume Waterproof zorgt voor langere en vollere wimpers. Deze mascara biedt topkwaliteit en garandeert een watervaste volle look. T. LeClerc Mascara Twist heeft hydraterende eigenschappen, welke breuk en schilfering van de wimpers voorkomt. Door het gepatenteerde 3D penseel zullen de wimpers ook niet aan elkaar gaan plakken waardoor een meer open en vollere look wordt gecreëerd.

T.LeClerc Oogverzorging veilig bestellen

Bestel uw favoriete mascara, oogschaduw of wenkbrauwpotlood vandaag nog bij JohnBeerens.com! T.LeClerc heeft een breed assortiment aan oog make up. Genoeg keuze om aan al uw wensen te voldoen! Heeft u vragen over het merk T.LeClerc of over de oog make up dan kunt u contact opnemen via [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje