Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Tangle Teezer Salon Elite Pink Lilac
  • Ontwart het haar
  • Laat het haar glanzen
  • Houdt het haar gezond
  • Voor nat en droog haar
  • Geschikt voor alle haartypes  
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Tangle Teezer Salon Elite

De Salon Elite haarborstel van Tangle Teezer is een professionele haarborstel met een simpel maar kleurrijk design. Deze borstel verwijdert klitten binnen no-time, zonder het haar af te breken of te beschadigen. Tangle Teezer maakt gebruik van een uniek systeem waarin korte en lange flexibele borstels elkaar afwisselen, de lange borstels verwijderen de klitten uit het haar en de korte borstels zorgen voor een gladde look. hierdoor werkt de Salon Elite haarborstel nóg soepeler. De Tangle Teezer Salon Elite ligt comfortabel in de hand en geeft u onmiddellijk glanzend en klitvrij haar!

Voor iedereen!

Deze haarborstel is ontworpen om te gebruiken bij alle haartypes. De Tangle Teezer Salon Elite is perfect bij zowel dik als dun haar, ongeacht de structuur. Ook is deze haarborstel te gebruiken bij zowel nat als droog haar. JohnBeerens.com beschikt over het gehele actuele assortiment van de Tangle Teezer Salon Elite, dit betekent dat er keuze is uit verschillende designs en kleuren, dit maakt de haarborstel extra leuk en uniek. De Salon Elite is dus altijd en voor iedereen te gebruiken!

Salon Elite online bestellen

De Tangle Teezer Salon Elite is de ideale haarborstel en bestelt u veilig en eenvoudig op JohnBeerens.com. Bij vragen kunt u altijd terecht bij onze beautycare via  [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 – 5 30 20 10. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje