Trevor Sorbie

 • Een nauwkeurige en comfortabele scheerbeurt
 • Roestvrij stalen messen
 • Professionele High Power Motor
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Trevor Sorbie Dual Foil Scheerapparaat
  • Roestvrije stalen messen
  • Pop-up trimmer
  • 90 minuten opladen voor 1 uur gebruik
  • Professionele High Power Motor
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Trevor Sorbie

Trevor Sorbie is een sterrenkapper die reeds meerdere keren is verkozen tot British Hairdresser ofthe Year. In 1979 opende hij zijn eerste salon en sindsdien heeft hij gewerkt als hairstylist voor Visal Sassoon en John Frieda. Zijn enorme succes als haarstylist heeft ervoor gezorgd dat Trevor Sorbie zijn eigen lijn ging starten. Zijn uitgangspunt was dat het verzorgen van het haar moeiteloos, ongecompliceerd en leuk moet zijn. Zo bestaat zijn assortiment uit verschillende verzorgingsproducten, stylingproducten en tools.

Het assortiment

Trevor Sorbie heeft verschillende lijnen ontwikkeld, voor elk wat wils. Door zijn brede assortiment, richt hij zich zowel op mannen als vrouwen. Daarnaast heeft Trevor Sorbie ook verschillende tools ontwikkeld zoals krultangen, stijltangen, haardrogers en tondeuses.  

De producten van Trevor Sorbie zijn stuk voor stuk uniek en voorzien het haar in elke behoefte. Voor elk haartype is een specifiek product ontwikkeld. De producten van Trevor Sorbie zijn geschikt voor zowel natuurlijk als gekleurd haar en zorgen voor een prachtige, gezonde glans.

Bestel Trevor Sorbie online bij Pro-JohnBeerens.com

Wilt u ook genieten van prachtig verzorgd haar? Bestel dan vandaag nog eenvoudig en veilig uw favoriete Trevor Sorbie product of tool bij Pro-JohnBeerens.com. Bij Pro-JohnBeerens.com kan u altijd uw favoriete beautyproducten en beautytools vinden. Heeft u graag advies op maat? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze professionals via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje