We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Trevor Sorbie Finishing

Om het haar helemaal af te maken heeft Trevor Sorbie verschillende finishingproducten. Deze producten zorgen ervoor dat het haar perfect op zijn plaats blijft. De finishingproducten zijn de laatste stap naar een prachtig kapsel. De Trevor Sorbie Haarspray is een fantastisch middel om meer fixatie en glans aan je haar te geven. Een goede haarlak zorgt ervoor dat het haar mooi in model is te brengen en voorzien is van een finishing touch. Er zijn een aantal verschillende soorten haarsprays, die speciaal ontwikkeld zijn voor een bepaalde haarstijl. Zo zijn er haarsprays voor dik haar, fijn haar, droog haar en beschadigd haar. Daarnaast zijn er haarsprays die meer volume creëren, extra glans geven, maximale hold geven en extra verzorging geven. Ook beschermt  elke haarlak uit ons assortiment het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de zon en vocht, waardoor het haar gezonder en in betere conditie blijft.

Het assortiment van Johnbeerens.com

Voor dames heeft Trevor Sorbie Salon X-Clusive een uitgebreide reeks finishingproducten. Deze reeks bestaat uit haarsprays en een serum. Het Hi-Shine Serum gaat pluis in het haar tegen en geeft het haar een stralende glans. De Mega Hold Hairspray is een perfecte haarspray om elk kapsel mee af te maken. De haarspray geeft het haar een flexibele hold en is gemakkelijk uit te kammen. De Firm Finish Hairspray verstevigt het haar en houdt het perfect in model. Het haar wordt niet hard of plakkerig. Voor de man is er de Trevor Sorbie Male Grooming Glosser. Deze Glosser zorgt voor een prachtige glans in het haar. De formule is niet verzwarend en is de ultieme finishing touch voor iedere look!

Trevor Sorbie Finishing online bestellen

Johnbeerens.com biedt verschillende kwalitatieve haarsprays van het merk Trevor Sorbie. Ze zorgen dat het haar perfect op de plaats blijft. Regelmatig vindt u op onze webshop JohnBeerens.com een aanbieding op één van onze haarsprays. Heeft u vragen over de finishing producten van Trevor Sorbie of over het merk Trevor Sorbie dan kan u contact opnemen via de mail: beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag