We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Trevor Sorbie Shampoos

Trevor Sorbie heeft een uitgebreid aanbod aan shampoos. De Trevor Sorbie shampoos zorgen ervoor dat het haar vanaf de basis verzorgd wordt. Iedere Trevor Sorbie shampoo heeft unieke eigenschappen die het haar voorziet in de behoeften. De shampoos reinigen en verfrissen het haar. Na het gebruik van de Trevor Sorbie shampoos is het haar heerlijk fris en voelt het verzorgd aan. In combinatie met een Trevor Sorbie conditioner wordt het haar in topconditie gehouden.

Het assortiment van johnbeerens.com

Johnbeerens.com biedt verschillende Trevor Sorbie shampoos, voor zowel mannen als vrouwen. Voor de dames heeft JohnBeerens.com negen Trevor Sorbie shampoos in het assortiment. De Trevor Sorbie Beautiful shampoos bevatten unieke kleurversterkers, die de stralende kleur in het haar naar boven halen en het haar intens laten stralen. Binnen de Trevor Sorbie Salon X-Clusive lijn vallen vijf verschillende shampoos met allen een eigen werking. De Nourishing Shampoo is uitermate geschikt voor droog en beschadigd haar. De shampoo voedt het haar diep en zorgt voor een gezonde glans. De Colour Protect Shampoo beschermt gekleurd haar tegen vervagen. De Volumising Shampoo geeft fijn, futloos haar ongekend volume. De Deep Clean Shampoo reinigt het haar diep en verwijdert resen van stylingsprodutcen. De Caring Shampoo is uitermate zacht voor de hoofdhuid. De shampoo is SLS, parfum en parabeenvrij. De MG lijn bevat drie verschillende Trevor Sorbie shampoos. De Anti Dandruff Shampoo reinigt het haar en verwijdert roos. De Thickening Shampoo zorgt voor gezond haar dat dikker aanvoelt. De Two In One Shampoo is een perfecte combinatie van reiniging en verzorging van het haar. Kortom, er zit dus voor iedereen een geschikte shampoo bij!

Trevor Sorbie Shampoos online bestellen

JohnBeerens.com heeft verschillende Trevor Sorbie shampoos, met elk unieke eigenschappen. Geschikt voor mannen en vrouwen en voor ieder haartype. De shampoos zorgen ervoor dat het haar vanaf de basis verzorgd wordt. Heeft u vragen over het merk Trevor Sorbie of over de shampoos dan kan u contact opnemen via de mail beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag