We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Naast de getinte en kleurloze self tan producten van Vita Liberata zijn er ook verzorgingsproducten verkrijgbaar. De verzorgingsproducten van Vita Liberata zorgen ervoor dat de kleur mooier pakt en langer blijft zitten. De verzorgingslijn bestaat uit een bodylotion, een body scrub, een cellulite treatment en een verzorgende olie.

De Vita Liberata body lotion verzorgt de huid en laat de huid stralen. De body lotion bevat lichtreflecterende ingrediënten, die de huid zullen doen stralen. De body lotion voedt de huid en laat deze heerlijk zacht aanvoelen.

De Vita Liberata Body Polish Scrub is bedoeld om voorafgaand aan het aanbrengen van de self tan producten te gebruiken. De scrub ontdoet de huid van dode huidcellen, waardoor de bruintint beter zal pakken en langer mooi zal blijven.  De huid voelt weer heerlijk zacht en glad aan en heeft een gezonde uitstraling.

De Vita Liberata Organic Dry Oil Dew is een multifunctionele olie die zowel het haar als de huid verzorgt. De olie bevat SPF 25 en beschermt tegen schadelijke UV straling. De droge olie is minder vet als een normale olie.

Tenslotte is er de Vita Liberata Smoother Everyday. Deze anti-cellulite treatment zorgt voor een strakkere en stevigere huid en breekt giftige stoffen op de huid af. Hierdoor zal cellulite verminderen.

Heeft u vragen over de verzorgingsproducten van Vita Liberata? Neem gerust contact op met de klantenservice!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje