We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Vitality’s Maskers

Vitality’s is een Italiaans bedrijf met een Italiaanse stijl. Het is opgericht in het begin van 1864 en is inmiddels een van de belangrijkste Italiaanse bedrijven op gebied van productie en verkoop van professionele cosmetische producten. Vitality’s heeft een passie voor schoonheid en ze zijn blijvend op zoek naar nieuw aanbod met constante aandacht voor zuiverheid, de natuur en actieve ingrediënten. Volgens Vitality’s komt schoonheid uit wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Vitality’s wil het salongevoel aan huis bieden.

  • Geschikt voor ieder haartype
  • Intensieve verzorging
  • Langdurige kleur behouden

Het assortiment van Johnbeerens.com

Een haarmasker is van essentieel belang om het haar goed te verzorgen. Een masker is namelijk dé intensieve voeding voor het haar en kan wekelijks worden gebruikt. Een masker heeft een verzorgende, beschermende en voedende functie. Het zorgt ervoor dat de haren kunnen genieten van een heerlijke verzorging die de haren tevens zachter en gezonder maakt. De maskers van Vitality’s bieden het haar en de hoofdhuid de optimale vorm van verzorging, per haar- en huidtype is er een specifiek masker ontwikkeld. Neem bijvoorbeeld het Vitality’s Technica Color+ Mask, een haarmasker dat gekleurd haar optimaal verzorgt. Het masker zorgt ervoor dat het haar langdurig zijn stalende kleur behoudt en werkt ter voorkoming van vroege kleurvervagingen. Ook is er het Vitality’s Effecto Verzorging Ontwarrend Masker, een haarmasker dat erop gericht is om het haar te ontwarren en gemakkelijk doorkambaar te maken.

Vitality’s Maskers veilig bestellen

Een haarmasker kan uw haar volledig herstellen waardoor het er weer gezond uit zal zien. Gezond en verzorgd haar is immers een must voor een fantastische uitstraling. Heeft u vragen over de maskers van Vitality’s  of over het merk zelf dan kan u contact opnemen via de mail [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder! 

Vitality's

In deze video zijn de kernwaarden van Vitality's te zien.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje