We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wahl Stijltang

Een stijltang is tegenwoordig een must voor iedere vrouw die houdt van beauty en verzorging. Een stijltang kan dagelijks worden gebruikt om de mooiste kapsels mee te creëren. Zo kan men met een stijltang genieten van een mooi en stijl kapsel, maar ook van weelderige krullen. Een stijltang kan dus worden gebruikt voor allerlei kapsels. Ook wordt een stijltang vaak gebruikt om van pluizend haar af te komen. Het is daarom belangrijk dat men altijd kiest voor een goede stijltang die het haar naar wens in model kan brengen maar de haren daarbij niet beschadigd. Een stijltang met keramische platen is daarin de beste keuze. Keramische platen beschermen namelijk het haar en zorgen ervoor dat het haar elastisch blijft. Ook hebben deze platen een betere warmtegeleiding. Een stijltang met keramische platen is geschikt voor ieder haartype en een verstandige keus voor mensen met gekleurd of zwak haar! Wahl richt zich op de ontwikkeling van professionele kappersproducten, zoals tondeuses, trimmers en stijltangen. Het merk is al meer dan 25 jaar actief in maar liefst 165 landen. De producten van Wahl zijn duurzaam, stevig en betrouwbaar!

Het assortiment van Johnbeerens.com

Wahl heeft een professionele stijltang ontwikkeld waarmee thuis een salon resultaat bereikt kan worden. Wahl Cutek Advanced Stijltang is een stijlvolle zwarte stijltang met keramisch gecoate platen. De platen hebben een breedte van 24 mm en warmen binnen slechts 90 seconden op. De stijltang is in te stellen van 150 tot 230 graden, wat de stijltang geschikt maakt voor ieder haartype. Met deze tang is elk haar perfect glad te maken binnen een korte tijd. De Wahl Cutek Advanced Stijltang heeft een extra lang snoer voor een ultieme bewegingsvrijheid. De snoer draait mee met iedere beweging, zodat deze niet in de knoop raakt en u er geen last van heeft!

Wahl Stijltang online bestellen

Verlangt u ook naar prachtig stijl haar gecreëerd door de beste stijltang? Bestel dan de Wahl Cutek Advanced stijltang vandaag en u heeft hem morgen al in huis! Heeft u advies nodig over welke stijltang het beste bij u past of wilt u meer informatie over het merk Wahl, dan kunt u contact opnemen via de mail [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!  

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje