We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wahl tondeuse

Het merk Wahl is al meer dan 25 jaar een begrip in Nederland en richt zich voornamelijk op kappersproducten. Wahl verkoopt haar producten wereldwijd in we l165 landen en heeft meer dan 100 patenten op unieke uitvindingen en technieken. Wahl richt zich op de ontwikkeling van professionele kappersproducten, zoals tondeuses, trimmers en stijltangen. De producten van Wahl zijn duurzaam, stevig en betrouwbaar.

Het assortiment van Johnbeerens.com

Wahl heeft verschillende tondeuses in het assortiment, zowel met als zonder snoer. Zo is er de Wahl Super Taper Tondeuse. De Wahl Super Taper Tondeuse is een professionele kapperstool om het haar perfect mee bij te werken. De Super Taper Tondeuse is duurzaam en betrouwbaar. De tondeuse heeft een sterke snoer, waardoor hij geschikt is voor continu gebruik. Het snoer is extra lang, wat garant staat voor een enorme bewegingsvrijheid. De Wahl Super Taper Tondeuse heeft hoogwaardige verchroomde snijbladen die roestvrij zijn. Met de verstelhendel is de snijlengte gemakkelijk te verstellen. De Wahl Super Taper Tondeuse is ook verkrijgbaar in een verchroomde variant: de Wahl Super Taper Chrome Tondeuse. Daarnaast is er de Wahl Taper 2000 Tondeuse. Deze tondeuse is kwalitatief vergelijkbaar met de Super Taper, maar verschilt op snijlengte. Ook is er de Wahl Super Cordless Tondeuse. De Wahl Super Cordless Tondeuse is een professionele kapperstool die het haar perfect bijwerkt. De Super Cordless Tondeuse heeft een super stille, duurzame rotatiemoter en een LED display. Wanneer de tondeuse volledig is opgeladen gaat deze tot wel 100 minuten mee! De Wahl Super Cordless Tondeuse is zowel met als zonder snoer te gebruiken. De tondeuse heeft hoogwaardige verchroomde snijbladen die roestvrij zijn. De mesjes zijn gemakkelijk te vervangen en schoon te maken door middel van een simpel kliksysteem.

Wahl tondeuse veilig bestellen

Alle handige tools van Wahl bestelt u eenvoudig en snel via JohnBeerens.com. Heeft u vragen over de tondeuses of over het merk Wahl dan kan u contact opnemen via de mail [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!

 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje