Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Wella SP Clear Scalp Shampoo
  • Dermatologisch getest 
  • Reinigt haar en hoofdhuid mild
  • Schilfervorming wordt verminderd
  • Goed voor geïrriteerde en/of schilferige hoofdhuid
 2. Wella SP Clear Scalp Mask
  • Intensieve behandeling hoofdhuid
  • Nieuwe schilfervorming wordt voorkomen
  • Irritatie en jeuk wordt verminderd
  • Dermatologisch getest op huidvriendelijkheid
Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

SP Clear Scalp

Roos is een veelvoorkomend iets op de hoofdhuid. Roos is altijd tegen te gaan door behulp van de juiste shampoos. Wella Clear Scalp shampoo reinigt de hoofdhuid op een milde wijze om het haar roos vrij te maken. Daarnaast zijn de producten van Clear Scalp vrij van alcohol en parfum. De hoofdhuid wordt op milde wijze gereinigd en het geeft een verfrissend gevoel.

Hoofdhuid met roos

Roos is een aandoening waarbij veel huidschilfers op de hoofdhuid verschijnen. Cellen van de hoofdhuid vernieuwen zich voortdurend. ‘Oude’ cellen laten van de huid los. Bij mensen met roos vernieuwen de cellen van de hoofdhuid zich twee keer zo snel als normaal. Zo zijn er ook twee keer zoveel ‘oude’ cellen die loslaten. Daardoor ontstaan de schilfers. Om dit verschijnsel te verminderen is de SP Cleaur Scalp lijn ontwikkeld.

De producten

De SP Clear Scalp lijn bestaat uit een haarmasker, een shampoo, een lotion en een shampeeling.  Een shampeeling is een intensieve behandeling voor de hoofdhuid die een paar keer per week te gebruiken is in plaats van een shampoo. Deze shampeeling verlost de hoofdhuid van hardnekkige schilfers, jeuk en/of irritaties. Na gebruik van maximaal 2 weken is er verschil te zien, de hoofdhuid is rustiger en de roos is minder geworden. Deze shampeeling is dermatologisch getest op huidvriendelijkheid.

Service met een glimlach!

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella SP bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje