We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

SP LuxeOil

Een olie voor het haar is meestal de kers op de taart. Een olie zorgt ervoor dat het haar in goede conditie blijft en dat het haar de gehele dag wordt verzorgd. Wella heeft een speciale LuxeOil lijn, die net iets specialer zijn dan ander oliën voor het haar. Deze LuxeOil producten zijn verrijkt met keratine, amandel-jojoba en arganolie. Wat ervoor zorgt dat het haar van binnenuit wordt verzorgd en hersteld.

  • Jojoba-, argan- en amandelolie
  • Geschikt voor alle haartypes
  • Het haar wordt van binnenuit verzorgd

De producten

de SP LuxeOil lijn bestaat uit een shampoo, masker, protection spray, keratine boost en een elixer. Al deze producten bieden mee aan een zeer goede conditie van het haar. De SP LuxeOil kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan de olie als leave-in conditioner gebruikt worden, maar ook voor styling en finishing van het haar.

Jojoba olie

Jojoba olie wordt vaak gebruikt voor droge haren en verwijderd dode haarcellen. Deze olie helpt tevens haarbreuk te voorkomen en zorgt voor een mooie glans.

Argan olie

Argan olie komt oorspronkelijk uit Marokka en zit vol met voedingstoffen die het haar en de hoofdhuid gezond houden. Argan olie helpt het haar te beschermen en haaruitval te voorkomen. Ook voed de olie het haar en kan zij de haargroei bevorderen.

Amandelolie

Amandelolie is op meerdere punten goed voor het haar. De olie bevorderd niet alleen de haargroei, maar zorgt ook voor minder haarverlies en huidschilfers. Het geeft een prachtige glans aan het haar en maakt het weer vol en gezond.

Veilig en online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella SP bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag