We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wella SP Shampoo

Heeft u er ooit wel eens van gedroomd om in het bezit te zijn van professionele en exclusieve shampoos? De SP Shampoos bieden u nu deze kans! De Wella SP shampoos zijn uitstekende, verzorgende shampoos, die absoluut een must-have zijn voor uw haar! Het assortiment van de Wella shampoos bestaat uit meer dan 15 verschillende schampoos die ieder over eigen eigenschappen en functies beschikken. Wella SP beschikt over een dusdanig breed assortiment, dat het voor ieder haartype een bijpassende shampoo heeft.

Wella Professional Shampoos

Wella SP beschikt over velen professionele shampoos. Een van de Wella Professional Shampoos is de Wella SP Hydrate Shampoo. Deze shampoo zorgt ervoor dat droog haar nieuw leven wordt ingeblazen door de hydraterende functie van de shampoo. De Wella SP After Sun shampoo is weer een verzorgende shampoo die het haar behandelt na aanraking met de zon, zout water of chloorwater. De shampoo herstelt de vochtbalans en reinigt het haar op milde wijze.

Veilig Wella SP Shampoo bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella SP bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag