Weergave Rooster Lijst
3 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Wella SP Smoothen Mask
  • Anti-pluis
  • Betere haarstructuur
  • Voor onhandelbaar, krullend en grof haar
  • Haar wordt controleerbaar in slechts 5 à 10 minuten
Weergave Rooster Lijst
3 Items
per pagina
Aflopend sorteren

SP Smoothen

Last van wilde krullen of pluizig haar? Daar biedt de SP Smoothen lijn een oplossing voor! De lijn is speciaal ontwikkeld om het haar meer energie te geven. Daarnaast maken de producten het haar soepel en zacht en wordt het weerbarstige haar verminderd. Na gebruik is het haar gemakkelijk uitkambaar en zorgen de producten voor een optimaal resultaat. De producten van de SP Smoothen lijn geven het haar een gezonde boost!

 • Haarstructuur wordt verbeterd
 • Gaat pluizen tegen

Smoothen voor krullend haar

De SP Smoothen lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een haarmasker. De producten van de SP Smoothen lijn bevatten avocado olie. Om krullend haar mooi te houden, is daar enige verzorging voor nodig. Wella SP Smoothen Shampoo is speciaal gericht op krullend, grof en dik haar. Deze fijne shampoo gaat pluis tegen en zorgt ervoor dat de veerkracht in de krullen terug komt. Daarnaast heeft het een verzorgende werking op het haar en heeft het een vitamine rijke mix. Verder zorgen alle producten van de SP Smoothen lijn ervoor dat het haar een heerlijke verzorging krijgt en straalt als nooit te voren!

 • Krullend haar
 • Pluizig haar

Avocado olie

Avocado olie helpt zeer goed bij krullend en pluizig haar. De olie zorgt ervoor dat het haar minder droog, pluisvrij en zacht wordt gemaakt. Avocado olie is voor veel haartypes te gebruiken. 

Persoonlijk, passend advies

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella SP bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje