We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wella Invigo Balance

De Wella Invigo Balance serie is speciaal voor de hoofdhuid ontwikkeld. De producten verzachten, kalmeren en verfrissen de hoofdhuid, zodat deze heerlijk fris aanvoelt.

  • Voor de gevoelige hoofdhuid
  • Verzacht en kalmeert
  • Verfrissing van de hoofdhuid

Producten

Alle producten van de Wella Invigo Balance lijn zijn gericht op de gevoelige hoofdhuid. Het assortiment bestaat uit maskers, shampoos en conditioners. De Wella Invigo Balance Refresh Shampoo Revitaliserend verkoelt en stimuleert de hoofdhuid en blaast het haar nieuw leven in. De Wella Invigo Calm Shampoo voor een gevoelige huid vermindert de jeukende hoofdhuid en de hoofdhuid zal weer voelen als nieuw. Wella Invigo Balance Pure Reinigende Shampoo reinigt het haar intensief en verwijdert productresten, onzuiverheden en vuil uit het haar en de hoofdhuid. Om de hoofdhuid te ontstressen en kalmeren kan het masker van Wella voor de gevoelige huid worden gebruikt. Om roos tegen te gaan is er de Wella Invigo Balance Clean Anti-Roos Shampoo. Deze shampoo zorgt ervoor dat schilfers en vlokken tot het verleden behoren en het haar er gezond en gehydrateerd uitziet.

Wella Invigo Balance online bestellen

Met de producten van de Wella Invigo Balance lijn kan het beste uit het haar gehaald worden. Hiermee ziet niet alleen het haar er geweldig uit, maar ook de hoofdhuid is gekalmeerd en verzacht. Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven speciaal voor uw haar! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag