We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wella Invigo Nutri Enrich

De Wella Invigo Nutri Enrich serie is een zeer populaire en bekende lijn in Nederland! De Wella Invigo Nutri Enrich staat er om bekend dat het haar wordt hersteld en bovendien wordt beschermd tegen uitdroging en beschadiging,  zodat het weer vitaal wordt. De Wella Invigo Nutri Enrich lijn zorgt ervoor dat het haar glad en sterk wordt vanaf de haaraanzet tot in de punten. Shampoos, conditioners, maskers, creams of elixirs, Wella Invigo Nutri Enrich has it all!

Wella Invigo Nutri Enrich Shampoo

De Wella Invigo Nutri Enrich Shampoo is speciaal voor fijn haar en weerbarstig haar. De shampoo beschikt zelf over een lichte volume, maar zorgt daar tegen over juist voor dat het fijnste haar opnieuw volume krijgt. Met de Wella Invigo Nutri Enrich Shampoo wordt het haar intensief gehydrateerd. De shampoo maakt weerbarstig haar onweerstaanbaar zacht en helpt het onder controle te houden.

Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner

De Wella Invigo Nutri Enrich Conditioner is bedoeld voor fijn haar en weerbarstig haar. De conditioner voedt het haar, waardoor het er verzorgd uitziet. Door middel van de Wella Invigo Nutri Enrich Conditioners kan het haar gemakkelijker gestyled kan worden. Het haar zal er stralend en verzorgd uitzien na het gebruiken van deze conditioner. 

Veilig Wella Invigo Nutri Enrich bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven speciaal voor uw haar! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 8:30 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag