We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wella Haarkleuring

Wella is wereldwijd nummer 1 op het gebied van haarkleuring. Met maar liefst 135 jaar ervaring weet Wella precies wat het naar nodig heeft om de meest stralende en langdurige kleuren te bereiken. Of je nu het haar wil blonderen of juist donkerder wil maken, bij JohnBeerens.com vind je een breed assortiment Wella haarkleuringsproducten zodat er altijd een juist product tussen zit. Wella biedt verschillende permanente, demi-permanente en semi-permente haarkleuringen, ook zijn er verschillende passende oxydanten.

Wella Koleston

Wella Koleston is permanente haarverf volgens een geavanceerde technologie waardoor het risico op allergie verminderd wordt. Koleston is de eerste kleuringscrème ooit en staat bekend om de rijke, volle kleurresultaten.

Wella Color Touch

Wella Color Touch is een demi-permanente kleuring die perfect is voor trendkleuren. Deze tijdelijke kleuring geeft prachtige glans en een kleurrijk resultaat. Het is belangrijk een goede oxydant te gebruiken, bij de Color Touch haarverf wordt aangeraden de Wella Color Touch Plus Ontwikkelaar Emulsie 4% te gebruiken.

Wella Oxydanten

Als je zelf je haar gaat kleuren is het belangrijk een goede Oxydant te gebruiken. Wella heeft verschillende sterktes en soorten in haar assortiment zodat er bij elke haarverf en elk gewenst resultaat een passende developer te vinden is.

Wella Haarkleuring bij JohnBeerens.com

Wil je de haarkleuring van Wella zelf proberen? Bestel deze topproducten nu via JohnBeerens.com en ontvang ze snel in huis! Bij twijfel of vragen kan je altijd contact opnemen met ons beautyteam via +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag