Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Wella Professionals Insta Recharge
  • Uitgroei camoufleren 
  • Highlights verlengen
  • Visueel dikkere en vollere haarlijngedeeltes
  • Versterk en definieer de vorm van wenkbrauwen
  • Dermatologisch geteste formule
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Wella Insta Recharge

Wella Insta Recharge is een tijdelijke kleuroplossing voor uitgroei voordat je naar de kapper kan gaan. Er zijn een aantal voordelen van de root concealer Wella. De Insta Recharge Wella camoufleert de uitgroei, verlengt de highlights, is visueel verdikkend, vullend en versterkt en definieert. De Wella Insta Recharge kan gebruikt worden voor het haar, maar ook voor de wenkbrauwen! Dit kan je doen door met de zachte tip de gewenste definitie te creëren. De Insta Recharge Wella is dermatologisch getest en ontwikkeld met een combinatie van kleurpigmenten en mineralen. Een ander voordeel van de Wella Insta Recharge is dat niet permanent is en dus vervaagt na de volgende wasbeurt.

Wella Insta Recharge producten

De root concealer Wella van Insta Recharge Wella komt in vijf verschillende nuances van licht naar donker. Met de kleuren van Wella Insta Recharge kan je uitgroei zelf bijkleuren. Uitgroei kleuren is makkelijk door het gebruiksgemak van Wella Insta Recharge, daarom kan je makkelijk bijvoorbeeld uitgroei donker verven met een van de donkere kleuren van Insta Recharge Wella of blonde uitgroei bruin haar bijwerken. Uitgroei grijs haar bijwerken is ook makkelijk met de kleuren van Wella Insta Recharge. Naast uitgroei grijs haar of een andere haarkleur uitgroei bijwerken raden wij van JohnBeerens.com ook aan om een Wella shampoo en een Wella conditioner te gebruiken voor optimale verzorging.

 • Uitgroei bijwerken met Wella Insta Recharge
 • Natuurlijke tinten haarkleuring met root concealer Wella
 • Uitwasbare haarverf

Wella Insta Recharge online bestellen

Met de root concealer Wella van Wella Insta Recharge hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw uitgroei! Met de dermatologische geteste haarkleuring van Insta Recharge Wella weet je zeker dat jij op een verantwoorde manier de uitgroei zelf kan bijkleuren. Bestel nu Wella Insta Recharge veilig online bij JohnBeerens.com. Wil je nog meer informatie over de producten van Wella Insta Recharge? Onze beautyspecialisten hebben alle informatie in huis over Insta Recharge Wella. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje