We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

 

Wella Treatment

De Wella treatments zijn razend populair in Nederland. Er zijn weinig merken die zoveel verschillende functionele serums in hun assortiment aanbieden als Wella. Met de Wella Treatment wordt er een extra boost aan het haar gegeven. Het haar is het frame van het gezicht en is een groot onderdeel van uw uitstraling. Gezond en verzorgd haar draagt namelijk bij aan een prachtige uitstraling. 

De Wella Treatments

Wella heeft voor verschillende type haarsoorten treatments ontwikkeld. Zo is er een treatment voor beschadigd haar, maar ook voor droog, fijn, slap, gekleurd, verzwakt en breekbaar haar. Last van droge en beschadigde haarpunten? Gebruik dan de Wella Enrich Elixir voor haarpunten. Dit maakt weerbarstig haar weer rustig. Als u uw gekleurd haar een nabehandeling wilt geven, kan u gebruik maken van de Wella Service Kleur Nabehandeling. Deze nabehandeling zorgt ervoor dat uw haarkleur langer houdbaar is. Daarentegen is de Wella Wet Take Shape een setting lotion die slap en futloos haar weer verstevigt. Bij droog en dof haar helpt Wella Enrich Hydraterende Leave-in Balsem en geeft het haar weer glans en een goede voeding. Wella Age Resist Serum is speciaal ontworpen om fijn en kwetsbaar haar weer te versterken. Ook de Wella Brilliance Leave-in Balsem zorgt voor een extra verzorging. Hierbij beschermt zij het haar en maakt het zacht en soepel.  

Wella Triple Blend Technologie

De Wella Brilliance Leave-in Balsem en Wella Brilliance Kleurbeschermend Serum bevatten de Triple Blend Technologie. Deze technologie bevat ingrediënten zoals diamant- en champagnepoeder. Deze ingrediënten zorgen voor een diepe verzorging van gekleurd haar. Deze technologie zorgt er tevens voor dat het haar beschermd is tegen uitdroging, warmte en kleurvervaging 

Wella Treatment online bestellen

Als u graag iets extra’s wilt geven aan uw haar, gebruik dan de Wella Treatment! Bij JohnBeerens.com kunt u altijd veilig producten van Wella bestellen, want JohnBeerens.com is een officieel Wella verkooppunt. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven speciaal voor uw haar! Onze beautyspecialisten zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur t/m 20:30 uur: +31 (0)13 - 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag