We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wella Wet

In de Wella Wet lijn zijn verschillende producten te vinden die de finishing van het haar helemaal af maken. De producten zijn voor alle haartypes te gebruiken. De Wella Wet producten zorgen onder andere  voor volume. Ook zorgen ze ervoor dat het haar heel de dag in het perfecte model blijft zitten.

  • Meer volume
  • Perfecte finishing
  • Geeft het haar extra glans

De producten

Wella Wet lijn zorgt voor creatieve kapsels. Voor de wat stevigere kapsels is Wella Wet Shape Control zeer geschikt. Voor meer volume in het haar is de Wella Wet Extra Volume een ideale mousse. Ook voor fijn haar is deze mousse geschikt. De Wella Wet Perfect Setting is een uitstekende spray voor meer volume in het haar. Voor een extra verstevigende lotion kan de Wella Wet Take Shape worden gebruikt. De Wella Wet Flowing Form is een gladmakende balsem die het haar flexibiliseert en pluis minimaliseert. Om het haar net wat extra glinsteringen te geven kan de Wella Wet Perfect Setting worden gebruikt. 

Veilig Wella Wet producten bestellen

JohnBeerens.com is een officieel verkooppunt van Wella. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u daarnaast altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00 - 18:00 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag