De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Parlux 3800 Ceramic Ionic

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Krachtige, 2100 watt motor
  • Drie warmtestanden en twee blaassnelheden
  • Koude lucht knop
  • Inclusief blaasmonden

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Beste L.S,Ik zit te twijfelen over de parlux 3800 ceramic Inonic en de Chi fohn turbo waar al een diffuser bij zit. Kunt u mij hier meer over vertellen? Als ik voor de Parlux 3800 ga, welke diffuser kan ik daar bij nemen?Mvg, Gina Kreekel
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een krachtige, milieuvriendelijke föhn met maar liefst 3 warmtestanden.

De Parlux 3800 Ceramic Ionic is een milieuvriendelijke föhn, geschikt voor professioneel en thuisgebruik. De fohn is gemaakt van recyclebare materialen en werkt energiebesparend. De föhn is stil in gebruik en ligt fijn in de hand. Dit maakt de föhn zeer handzaam en gemakkelijk in gebruik. De Parlux 3800 Ceramic Ionic bevat keramiek, wat de warmte gelijkmatig verdeelt over het haar. Daarnaast produceert de haardroger negatieve ionen, welke het haar drogen zonder het haar uit te drogen. Het natuurlijk vocht in het haar blijft behouden en het haar voelt zacht en glad aan. De Parlux 3800 Ceramic Ionic is voorzien van een handig ophangoog, waardoor de föhn gemakkelijk op te bergen is. De föhn heeft vier verschillende warmtestanden en twee verschillende blaassnelheden. Daarnaast beschikt de föhn over een koudelucht knop om het haar te fixeren. De Parlux 3800 Ceramic Ionic wordt geleverd inclusief twee blaasmonden, waarmee het haar met precisie geföhnd kan worden. Ook zijn deze blaasmonden perfect voor het steil föhnen van het haar. Tenslotte beschikt de Parlux haardroger over een snoer van drie meter, wat voor een unieke bewegingsvrijheid zorgt.

Belangrijke kenmerken:

  • Krachtige, 2100 watt motor
  • Drie warmtestanden en twee blaassnelheden
  • Koude lucht knop
  • Inclusief blaasmonden

Gebruik:

Stel de Parlux 3800 Ceramic Ionic in op de gewenste warmte- en blaasstand. Houd de föhn circa 20 centimeter van het haar af en föhn het haar zachtjes droog. Om het haar steil te föhnen, plaats het gewenste blaasmondstuk op de föhn. Houd de föhn verticaal, met de blaasmond op het haar gericht. Föhn het haar met behulp van een föhnborstel steil.

Resultaat:

De Parlux 3800 Ceramic Ionic droogt het haar in slechts enkele minuten. Het haar is vrij van pluis en heeft een mooie glans. Daarnaast is met de blaasmonden het haar mooi steil te föhnen.

Garantie:

Om de kwaliteit van haar föhns te garanderen, biedt Parlux een jaar garantie op de elektrische onderdelen van de Parlux 3800 Ceramic Ionic.

Advies:

Maak voor optimaal resultaat gebruik van een beschermende silk of een ander hittebeschermend product. 

Bestel de Parlux 3800 Ceramic Ionic vandaag nog via onze webshop en maak snel zelf gebruik van deze föhn!

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8021233114014
Merken Parlux
Instelbare temperatuur Nee
Aantal warmtestanden 3
Digitaal Nee
Snoerlengte 3 meter
Wattage 2100 Watt
Diffuser meegeleverd Los verkrijgbaar
Koude luchtstand Ja

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje