Perfect Shine Keratin Repair System Kit

Belangrijkste kenmerken

  • Professioneel resultaat
  • Herstelt het haar in 3 stappen
  • Een keratineboost 
  • Herstelt vanuit binnen 
  • Geschikt voor beschadigd, chemisch behandeld haar 

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 702811603561
Merken Perfect Shine
Inhoud Kit

Reviews

Veelgestelde vragen

hoeveel keer kan je de keratine behandeling gebruiken ?
Kan ik deze keratine behandeling gebruiken als ik extansions heb?
Is deze keratinebehandeling geschikt voor krullend haar? Wil mijn haar NIET stijlen of stijl krijgen..... behoudt deze behandeling de natuurlijke krullen in mijn haar?
Is het de bedoeling dat je de flessen in 1 keer opmaakt?
Hoi, Ik heb het product perfect shine kreatin repair system gekocht. Elk stap is uitgelegd, behalve wanneer je een stijltang dient te gebruiken is niet vermeld. In welke stap moet ik een stijltang gebruiken als ik stijl haar wil hebben? Mvg,Hüsniye Bag
Hoi, ik wil graag een review achterlaten over een product die ik vorige week heb gekocht. Helaas zie ik dat dit niet mogelijk is, wel kan ik ander mans reacties lezen. Ik hoor graag van u. Mvg, Hüsniye
Mijn haar is erg beschadigd na ontkleuring en is heel dof en pluizig. Ik heb 4 maanden geleden Perfect Shine keratin Smoothing gebruikt en het heeft goed geholpen, erg blij mee! Nu wil ik het weer doen maar wil het nog een extra boost geven. Mag ik de keratin repair gebruiken en meteen daarna de smoothing? Of moet ik weer 3 maanden wachten tussen die twee behandelingen?
Mag ik de serum perfect Shine gloss erna blijven gebruiken na elke wasbeurt of is dit enkel 1 malig te gebruiken tijdens de behandeling ? Mvg Tihana
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Perfect Shine Keratin Repair System is een professionele haarverzorging die in 3 stappen beschadigd haar weer herstelt. Met deze behandeling kan iedereen gemakkelijk thuis de herstellende haarverzorging ervaren zoals bij een professionele haarsalon. De Perfect Shine Keratin Repair System is geschikt voor ieder haartype, ook voor geverfd haar. De drie stappen werken samen om de haren te herstellen en te hydrateren zodat het haar de perfecte conditie heeft. De behandeling begint met de Perfect Shine Keratin Repair Treatment, gevolgd door de Perfect Shine Cuticle Restorer en als laatst het Perfect Shine Gloss Serum. Bij correct gebruik van deze drie stappen, volgens de gebruiksaanwijzing in de verpakking, zal beschadigd en slap haar weer vol en prachtig stralend zijn. De producten zijn formalhydevrij.

  • Herstelt het haar in 3 stappen
  • Keratine hydratatie
  • Maakt het haar zacht en gezond
  • Professioneel resultaat

 

Gebruik:

Perfect Shine Keratin Repair System bestaat uit drie stappen.

Stap 1:

Was het haar met een zoutvrije shampoo, aan te raden is de Perfect Shine Salt Free Shampoo. Spoel na het wassen de shampoo grondig uit het haar. Breng nu de Perfect Shine 1 Keratin Repair System aan in het haar. Breng de treatment vooral goed aan op de meest beschadigde delen van het haar. Werk van de haarwortel naar de haarpunten toe totdat het product gaat schuimen en het haar zacht en soepel aanvoelt. Laat deze stap ongeveer 10 minuten op het haar inwerken. Let op; spoel de Perfect Shine Keratin Repair System van stap 1 niet uit!

Stap 2:

Breng de helft van de Perfect Shine 2 Cuticle Restorer op het haar aan, direct over de eerste stap heen. Verdeel het gelijkmatig over het gehele haar. Zodra de eerste helft geleidelijk is verdeeld, kan ook de overige inhoud van deze stap in het haar worden aangebracht. Het is raadzaam om ook bij deze stap de meest beschadigde haren extra goed mee te nemen in de behandeling. Werk weer vanaf de haarwortels richting de haarpunten voor het beste resultaat. Laat deze stap vervolgens nogmaals 10 minuten inwerken. Spoel na het inwerken de haren grondig uit en gebruik een handdoek om het haar handdoekdroog te maken.

Stap 3:

Gebruik 4-5 druppels van de Perfect Shine 3 Gloss Serum en masseer dit door het gehele haar. Let op; deze laatste stap dient niet uitgewassen te worden maar mag in het haar blijven zitten.

Advies:

Voor het beste resultaat en het verlengen de levensduur, wordt het aangeraden om de Perfect Shine Salft Free Shampoo en Perfect Shine Salt Free Conditioner te gebruiken. Voor een optimaal resultaat wordt het ook aangeraden om gebruik te maken van een krultang en/of stijltang afhankelijk van het gewenste resultaat. Lees voor gebruik altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing. 

Resultaat:

Bij correct gebruik zal beschadigd en futloos haar weer prachtig stralen en zacht aanvoelen. Het is zeer belangrijk dat Perfect Shine Keratin Repair System correct word gebruikt voor het beste resultaat.  JohnBeerens.com geeft geen garantie op het eindresultaat. Neem daarom de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door zodat ook uw haar met deze behandeling weer in perfecte staat is.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje