De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Refectocil Developer Liquid 3% 100ml

Dit product is tijdelijk niet meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Creëert meer lengte en volume
  • Kleurbehoud tot 6 weken (waterproof)
  • 10 verschillende tinten
  • Ook bruikbaar voor baardgroei

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Refectocil Developer Liquid 3% is een gestabiliseerde developer speciaal ontwikkeld voor gebruik  in combinatie met Refectocil Wimper en Wenkbrauw Verf.
De verf is verkrijgbaar in tien verschillende tinten van diepzwart tot lichtbruin. Wimpers lijken duidelijk langer en krijgen meer volume dankzij Refectocil Wimper en Wenkbrauw Verf. Het verven van wimpers bespaart bovendien een hoop tijd doordat u niet dagelijks mascara hoeft een te brengen. De kleur blijft tot zes weken behouden. Naast wimpers en wenkbrauwen kan Refectocil Wimper en Wenkbrauw Verf ook gebruikt worden voor onder andere baardgroei.

  • Creëert meer lengte en volume
  • Kleurbehoud tot 6 weken (waterproof)
  • 10 verschillende tinten
  • Ook bruikbaar voor baardgroei

Gebruik:

Zorg er voor dat uw wimpers en wenkbrauwen droog en vetvrij zijn. Neem twee Refectocil wimperblaadjes ter bescherming. Meng 2cm Refectocil Wimper en Wenkbrauwverf met 10 druppels Refectocil Developer Liquid (3%). Sluit het oog en breng de verf aan met het bijgeleverde staafje. Laat de verf inwerken afhankelijk van de gewenste intensiteit. Verwijder verfresten met een wattenstaafje.

Resultaat:

Refectocil Developer Liquid 3% in combinatie met Refectocil Wimper en Wenkbrauw Verf geeft meer volume en een frisse uitstraling. Neem voor gebruik de bijsluiter goed door. Wij kunnen namelijk geen garantie geven op het eindresultaat omdat deze afhankelijk is van haarkleur en haartype.

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 9003877901174
Merken Refectocil
Vrij van Parabenen en Sulfaten
Inhoud 100 ml

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje