De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Revita Anti-Haaruitval Tablet

Dit product is tijdelijk niet meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Voor dunner wordend haar
  • Vermindert haaruitval
  • Stimuleert haargroei
  • Alle stadia van haarverlies

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Hoeveel zitten erin?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een supplement dat haar- en nagelgroei versterkt en beschermt tegen oxidatieve schade.

Revita haargroei tabletten zijn een nutraceutisch supplement dat voedingsingrediënten biedt om de haar- en nagelgroei te versterken. Een gepatenteerde formule met zink, die bijdraagt aan de eiwitsynthese en helpt bij de bescherming tegen oxidatieve schade, samen met biotine, dat voeding omzet in energie en hulpmiddelen bij het onderhoud van het haar. Keratine geeft kracht en verbetert de haarflexibiliteit en ijzer levert zuurstof aan de haarwortel en helpt haaruitval te verminderen.

Supplement voor zowel mannen als vrouwen, ontworpen om de haar- en nagelgroei te versterken met behulp van de meest effectieve ingrediënten om u te helpen dit te bereiken.

IJzer in deze formule levert zuurstof aan de haarwortel en helpt fall-out te verminderen. Een gepatenteerde formule met zink, dat bijdraagt aan de eiwitsynthese en helpt bij de bescherming tegen oxidatieve schade, samen met biotine, dat voedingsstoffen omzet in energie en helpt bij het onderhoud van het haar.

De belangrijkste kenmerken:

  • Ondersteuning voor gezond en dunner wordend haar
  • Haaruitval verminderen
  • Stimuleert haargroei
  • Alle stadia van haarverlies

Gebruik:

Gebruik slechts 1 tablet per dag.

Resultaat:

Revita Anti-Haaruitval Tablet zorgt voor de ondersteuning van gezond en dunner wordend haar. Daarnaast zal de haaruitval  verminderen en de haargroei gestimuleerd worden. 

Bestel Revita Anti-Haaruitval Tablet bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Fijn en slap haar, Haaruitval
EAN code 0816378020720
Merken DS Laboratories
Inhoud 40 gr

Ingrediënten

Daidzein, beta-sitosterol, alfalfa-extract (medicago sativa), ferro-gluconaat, magnesiumoxide, zinkgluconaat, epilobium-extract (epilobium angustifolium l.), appelextract (malus pumila mill.), soja droog extract (glycine soja), biochanine een , cholecalciferol (vitamine d3), melatonine, biotine (vitamine h), verzuring (e341), vulstof (e460), antiklontermiddelen (e470b, e551, e570, verdikkingsmiddelen (e464, e466), lactose, kleurstoffen (e171, E110)

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje