De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Royal KIS Cleanditioner Daily

Belangrijkste kenmerken

 • Milde, herstellende shampoo
 • Voor dagelijks gebruik 
 • Alle haartypes
 • Creëert een beschermlaagje 
 • Vrij van parabenen, sulfaten en siliconen
 • Irriteert niet

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een dagelijke shampoo en conditioner in een wat het haar op een milde wijze reinigt en herstelt en dat geschikt is voor alle haartypes.

De KIS Royal Cleanditioner Daily is een herstellende, milde shampoo en conditioner die geschikt is voor alle haartypes. De cleanditioner zorgt ervoor dat het haar op een milde wijze wordt gereinigd en heeft een herstellende werking op het haar. Dit product is erg geschikt voor mensen die geen haarproblemen hebben maar wel een fijn product willen om het haar te wassen en te verzorgen. De formule is vrij van siliconen en sulfaten waardoor het product minder snel irriteert dan andere shampoos die deze ingrediënten wel bevatten. Daarnaast is de formule verrijkt met poloxamine en keratine waardoor het haar wordt hersteld en een beschemend laagje wordt gecreëerd voor iedere individuele haar zonder het haar te verzwaren. Verder is deze cleanditioner ook nog vrji van parabenen en bevat het alleen maar milde, mens-vriendelijke conserveermiddelen. 

De belangrijkste kenmerken

 • Milde, herstellende shampoo
 • Voor dagelijks gebruik 
 • Alle haartypes
 • Creëert een beschermlaagje 
 • Vrij van parabenen, sulfaten en siliconen
 • Irriteert niet

Gebruik

Breng de gewenste hoeveelheid van de KIS Royal Cleanditioner Daily aan op het natte haar. Verdeel het product over het haar en masseer dit goed in. Laat de cleanditioner enkele minuten intrekken en spoel dit vervolgens goed uit. De KIS Royal Cleanditioner Daily is geschikt voor dagelijk gebruik en goed te combineren met andere producten van de KIS Royal lijn. 

Tip!

Wil je het haar snel en gemakkelijk stylen? Gebruik dan de KIS Royal Magic Shiel Protectionspray ! Doordat de cleanditioner zo mild is kan het namelijk wat langer duren voordat de haarschubben volledig sluiten wat het stylen van het haar makkelijk maakt. Deze protectionspray versnelt dit proces waardoor het haar onmiddelijk gestyled kan worden. 

Resultaat 

De KIS Royal Cleanditioner Daily zorgt voor een dagelijke reiniging van het haar. De cleanditioner reinigt het haar op een milde manier en herstelt het tegelijkertijd. Verder zorgt het voor een beschermlaagje waardoor iedere haar individueel beschermd wordt en schade wordt verminderd. 

De belangrijke ingrediënten 

De KIS Royal Cleanditioner Daily bevat keratine wat een natuurlijke bouwstof en proteïne is wat oorspronkelijk al in het haar zit. Keratine maakt het haar sterker en laat het haar prachtig glanzen. Verder zorgt de herstellende werking van dit ingrediënt dat het haar weer in een gezonde conditie wordt gebracht en het haar weer glad wordt. De gemodificeerde poloxamine dat de cleanditioner bevat werkt hiermee perfect samen met de keratine. De gemodificeerde poloxamine legt namelijk een beschermende laag om het haar waardoor het herstelde haar ook wordt beschermd tegen invloeden van buiten af. Deze combinatie is eigenlijk een vervanging van siliconen maar in tegenstelling tot siliconen werkt deze combinatie niet verzwarend en is het daadwerkelijk goed voor het haar. 

Bestel de KIS Royal Cleanditioner daily vandaag nog en laat je haar snel genieten van dit milde en herstellende product!

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Royal Kis
Vrij van Parabenen, Sulfaten en Siliconen

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje