De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Royal Kis Cleanditioner Scalp

Belangrijkste kenmerken

 • 2-in-1 product
 • Voor de problematisch hoofdhuid
 • Bestrijdt en voorkomt roos
 • Stimuleert de haargroei
 • Werkt ontspannend en verfrissend
 • Sulfaten- en siliconenvrij 

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een herstellende, kalmerende shampoo en conditioner in één die helpt bij het bestrijden en het voorkomen van roos en droogheid van de hoofdhuid. 

De KIS-Kappers Royal Cleanditioner Scalp is een herstellende en kalmerende shampoo en conditioner ontwikkeld voor hoofdhuid problemen. De cleanidtioner bevat climbazool en octopirox wat helpt tegen roos. Octopirox is een super ingrediënt voor de effectieve bestrijding van roos en een droge hoofdhuid. Climbazool is een anti-schimmel middel wat niet alleen goed helpt tegen roos, maar ook bij eczeem. Deze combinatie zorgt ervoor dat roos en een droge hoofdhuid snel wordt bestreden, maar ook wordt voorkomen. Verder is de formule verrijkt met cafeïne wat ervoor zorgt dat de vorming van dihydrotestosteron wordt geremd waardoor de haargroei wordt gestimuleerd. Deze cleanditioner werkt ontspannend en voelt heerlijk fris op de hoofdhuid. Verder is dit 2-in-1 product vrij van sulfaten en siliconen. 

De belangrijkste kenmerken

 • 2-in-1 product
 • Voor de problematisch hoofdhuid
 • Bestrijdt en voorkomt roos
 • Stimuleert de haargroei
 • Werkt ontspannend en verfrissend
 • Sulfaten- en siliconenvrij 

Gebruik

Breng een normale hoeveelheid van de KIS Royal Cleanditioner Scalp aan op nat haar. Verdeel de cleanditioner over het haar en masseer dit goed in. Laat het enkele minuten intrekken en spoel het vervolgens goed uit. Dit product is geschikt voor dagelijks gebruik.

Tip!

Wil je het haar snel en gemakkelijk stylen? Gebruik dan de KIS Royal Magic Shiel Protectionspray ! Doordat de cleanditioner zo mild is kan het namelijk wat langer duren voordat de haarschubben volledig sluiten wat het stylen van het haar makkelijk maakt. Deze protectionspray versnelt dit proces waardoor het haar onmiddelijk gestyled kan worden. 

Resultaat

Na gebruik van de KIS-Kapper Royal Cleanditioner Scalp voelt het haar weer gezond en fris aan. De hoofdhuid wordt gekalmeerd en gevoed. Verder wordt de vorming van roos bestreden en voorkomen en werkt het stimulerend voor de haargroei. 

De belangrijke ingrediënten

Een van de hoofdingrediënten in de KIS Royal Cleanditioner Scalp is octopirox, ook wel piroctone olamine genoemd. Dit is een van de meest voorkomende en efficiënte bestrijder tegen een droge hoofdhuid en roos. Daarnaast is dit product ook nog milieu vriendelijk. Verder bevat de cleaditioner climbazool, wat werkt tegen schimmel. Hierdoor wordt dit ingrediënt niet alleen bij roos ingezet, maar ook bij eczeem. Het gaat de roos tegen direct op de hoofdhuid, waardoor ook meteen de oorzaak van het probleem wordt aangepakt. Hierdoor heeft dit ingrediënt zowel een directe als indirecte werking. 

Bestel de KIS Royal Cleanditioner Scalp bij johnbeerens.com en ervaar zelf snel het resultaat van dit haarvriendelijke en kalmerende 2-in-1 product. 

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Gevoelige hoofdhuid, Hoofdhuid met roos
Merken Royal Kis
Vrij van Sulfaten en Siliconen

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje