De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone

Diverse Kleuren

Belangrijkste kenmerken

  • Neutraliserende werking 
  • Lang houdbare kleur 
  • Flexibel om te mengen

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone is een additief voor ontkleuren en toning één stap en is geschikt voor basis 3 tot 7. De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone heeft een neutraliserende werking voor opkomende warmte voor een rosé pasteleffect. Met de Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone is het mogelijk om voor een intense of zachte mix te kiezen. De intense mix is geschikt voor basis 4 en donkerder of voor pasteleffecten op basis 6 en lichter. De zachte mix is voor zachte blonde kleureffecten op een medium tot lichte basis 5 en lichter. De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone zorgt ook voor en lang houdbare kleur. 

  • Neutraliserende werking 
  • Lang houdbare kleur 
  • Flexibel om te mengen

Gebruik Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone: 

Het is niet geschikt voor lichtblond of reeds ontkleurd haar. De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone dient gemengd te worden met BlondMe Bond Enforcing Premium Lightener 9+. Breng de Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone aan op droog, ongewassen haar. Vermijd tijdens het aanbrengen van de Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone contact met de hoofdhuid. Laat het 30-45 minuten inwerken en vermijd extra warmte. 

Resultaat Schwarzkopf Blond Me bleach & Tone:

De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone zorgt ervoor dat het haar tot 8 tinten is opgelicht en is voorzien van een prachtige glans. 

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Normaal haar
Merken Schwarzkopf
Productlijn Schwarzkopf Blonde Me
Inhoud 60 ml

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje