Schwarzkopf Igora Royal Oil Developer INT

Belangrijkste kenmerken

  • Ontwikkelaar
  • Pigment-versterkend complex
  • 3%, 6%, 9%, 12%
  • Te combineren met alle kleuren van Schwarzkopf Igora Royal Haarverf

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Schwarzkopf
Productlijn Schwarzkopf Blonde Me
Inhoud 1000 ml

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Goede avond, ik heb de igora royal silverwhite en de igora developer 9% ik heb me uitgroei donker en de punten toch wel aardig licht gekregen met de zilvershampoo's enz enz welke verhoudingen moet ik doen en moet ik dit mengsel alleen op de punten smeren of ook op de donkere uitgroei? (Lijkt me niet) en is de 9% goed genoeg om het zilver kleurig te krijgen. Dacht zelf dat de 12% te heftig was klopt dat?
Ik wil mijn haar met de Schwarzkopf igora royal absolutes kleur 8-50 gaan verven maar nu weet ik niet hoeveel procent developer ik hierbij moet gebruiken. Mijn haarkleur is momenteel middenblond, dit is ook mijn natuurlijke haarkleur. Wat raden jullie aan
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een onthullende lotion om haarkleuringen met ammoniak te mengen. Lees voor gebruik van dit product de gebruiksaanwijzing nauwkeurig!

Schwarzkopf Igora Royal Developer is een ontwikkelaar die het best in combinatie met Schwarzkopf Igora Royal Haarverf kan worden gebruikt. De Schwarzkopf Igora Royal Developer is verkrijgbaar in 3%, 6%, 9%, 12% met een inhoudsmaat van 1000 ml. Schwarzkopf Igora Royal Developer is te gebruiken in combinatie met alle kleuren van Schwarzkopf Igora Royal Haarverf.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ontwikkelaar
  • Pigment-versterkend complex
  • 3%, 6%, 9%, 12%
  • Te combineren met alle kleuren van Schwarzkopf Igora Royal Haarverf

Gebruik:

Schwarzkopf Igora Royal Developer is te gebruiken in combinatie met Schwarzkopf Igora Royal Haarverf. Breng het mengsel aan op droog, ongewassen haar en verdeel het gelijkmatig over het haar. Laat het mengsel 15-30 minuten intrekken en spoel het haar vervolgens zorgvuldig uit. 

Resultaat:

Na het gebruik van Schwarzkopf Igora Royal Developer in combinatie met Schwarzkopf Igora Royal Haarverf is het haar voorzien van een intense kleur die lang behouden blijft.

Bestel Schwarzkopf Igora Royal Oil Developer INT bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje