De webshop voor professionals in de beautybranche

Schwarzkopf Igora Vibrance Haarverf 60 ml

Belangrijkste kenmerken

 • 68 kleuren
 • Demi-permanente haarverf
 • AQUAXYL-technologie
 • Haarkleur in crème of gel vorm
 • Vitamine B3 en B5
 • Alcoholvrij
 • Vernieuwde formule 

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Moet er nog ontwikkelingsvloeistof bij kopen als ik de vernieuwde igora vibrance ton sur ton aanschaf?
Ik wil de igora vibrance 5.0 tijdens mijn vakantie, wanneer mijn gekleurde haar door de zon valer wordt, gaan gebruiken tussendoor. Ik verf mijn haar altijd met Igora royal, gemengd 5.0 met 5.68.Moet ik de vibrance dan mengen met dezelfde cream developer 6%? Of iets anders gebruiken?
Ik gebruik de Igora Vibrance in combinatie met de Vibrance developer 4 %.Op de site zie ik dat het product vernieuwd is maar wat ik mis is de developer LOTION 4% en mijn vraag is of jullie dit niet meer verkopen.Vriendelijke groet Willy
Tijdens de sluiting van de kapper heb ik een pakketje haarverf gekregen te weten igora royal 8-0 en 7-65/ flesje igora vibrance 7-0 6%. Zit er 6% in de igora vibrance?Ik hoor het graag, want dan kan ik bestellen.Groetjes Myron
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

De Schwarzkopf Igora Vibrance Haarverf is recent vernieuwd qua verpakking en formule/mengverhouding. De vernieuwde Schwarzkopf Igora Vibrance demi-permanente haarkleur heeft een andere samenstelling, een nieuwe formule en een andere mengverhouding dan de voorgaande Schwarzkopf Igora Vibrance. Het is daarom niet mogelijk om de vernieuwde haarverf te gebruiken in combinatie met de oudere haarverf.

De vernieuwde Schwarzkopf Igora Vibrance is een ultramoderne, hydraterende demi-permanente haarverf. Demi- permanente haarkleuring is ook uitwasbaar maar houdt in tegenstelling tot de semi-permanente haarkleuring tot 25 wasbeurten. De kleur vervaagt langzaam waardoor je nauwelijks uitgroei hebt. 

De vloeibare formule kan veranderen in een gel of crème voor meer gebruiksgemak. De haarkleuring gaat tot 25 wasbeurten mee en is verkrijgbaar in 68 prachtige kleuren. Het Moisture Protecting Complex met AQUAXYL-technologie helpt het haar te beschermen tijdens het semipermanente kleuringsproces. Dankzij de innovatieve technologie wordt het inwendige vochtniveau van het haar geregeld om de interne structuur van de haarvezels te stabiliseren. De alcoholvrije formule is verrijkt met Vitamine B3 en B5 waardoor het haar een mooie, levendige glans krijgt. De vernieuwde Schwarzkopf Igora Vibrance demi-permanente haarverf biedt betere resultaten, meer gebruiksgemak, meer veelzijdigheid en meer kleurkeuzes.

Belangrijkste kenmerken:

 • 68 kleuren
 • Demi-permanente haarverf
 • AQUAXYL-technologie
 • Haarkleur in crème of gel vorm
 • Vitamine B3 en B5
 • Alcoholvrij
 • Vernieuwde formule 

Vibrance Clear 0-00:

Het complete assortiment bevat 68 Schwarzkopf Igora Vibrance kleuren waaronder de Igora Vibrance Clear 0-00. Dit is een niet gepigmenteerde formule die gebruikt kan worden om Igora Vibrance kleuren te verdunnen. Hierdoor wordt de diepte en intensiteit van de kleur verminderd en kunnen pasteltinten gecreëerd worden. Daarnaast kan de Igora Vibrance Clear 0-00 gebruikt worden als nabehandeling na elke kleurbehandeling om het haar een levendige glans te geven.

Gebruik:

De vernieuwde Schwarzkopf Igora Vibrance demi-permanente haarkleur stelt je in staat om te kiezen tussen een gel- of crème-substantie. De Igora Vibrance Activator Gel zorgt voor een unieke gel-substantie. Dit is ideaal bij het gebruik van flessen. De Igora Vibrance Activator Lotion daarentegen is speciaal verdikkingsmiddel die de vloeibare kleur transformeert in een crème substantie. Dit is perfect voor het nauwkeurig toepassen van de haarverf. De mengverhouding voor de vernieuwde Schwarzkopf Igora Vibrance is 1:1. Draag tijdens het gehele verfproces handschoenen. Verdeel de haarverf over het haar en laat het 15 tot 20 minuten intrekken. Spoel het haar vervolgens goed uit.

Resultaat:

Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling van de vernieuwde Schwarzkopf Igora Vibrance demi-permanente haarkleur wordt het haar tijdens het verfproces niet beschadigd. Dankzij de AQUAXYL-technologie wordt het inwendige vochtniveau in het haar geregeld om de interne structuur van de haarvezels te stabiliseren.

Bestel Schwarzkopf Igora Vibrance Haarverf 60 ml bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Schwarzkopf
Vrij van Alcohol
Inhoud 60 ml

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje