De webshop voor professionals in de beautybranche

Stage Haarstylist(e)

Ben jij de nieuwe Stagiair(e) Haarstylist(e) bij John Beerens Haarstudio? Lees hier de vacature!

Waar ga je werken?

John Beerens Haarstudio in Tilburg is één van de bekendste kapsalons van het land. John Beerens Haarstudio staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Zo wordt er gewerkt met de mooie merken zoals CHI, Biosilk, Moroccanoil, Kevin Murphy, Kérastase en Sacha Juan.

 

Wat zoeken we?

Wij zijn opzoek naar een stagiaire die passie heeft voor het kappersvak. Als leerling Haarstylist(e) assisteer je ervaren haarstylisten bij hun werkzaamheden en help je hen waar je kunt. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het wassen, drogen en stylen van het haar en het inzetten en uitspoelen van kleurproducten. Ook het ontvangen van klanten en het schoonhouden van de salon behoren tot jouw werkzaamheden. Wil je graag veel leren? Solliciteer vandaag nog.

 

Wat vragen wij?

  • Flexibel inzetbaar;
  • Teamgevoel;
  • Passie voor het kappersvak;
  • Gemotiveerd & enthousiast;
  • Representatief;

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke en uitdagende stage plaats bij John Beerens Haarstudio aan de Professor Gimbrèrelaan 45 in Tilburg. Je komt te werken in een gemotiveerd en jong team, met een prettige werksfeer. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en te groeien. En uiteraard krijg je een stage vergoeding en een aantrekkelijke personeelskorting bij JohnBeerens.com :-)

 

Ben je van bovenstaande helemaal enthousiast geworden en heb je interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie naar [email protected].

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje