Stage Vacatures

stage vacatures

      

Stage BeautyCare Agent

Volg jij alles op het gebied van beauty producten en wil je deze kennis verder uitbreiden? Vind je het leuk om klanten te adviseren over cosmetica- en beautyproducten? Kom dan stage lopen als BeautyCare Agent voor de afdeling BeautyCare bij JohnBeerens.com!

Als BeautyCare Agent geef je de klanten van JohnBeerens.com een extra reden om bij ons te shoppen! Hoe doe je dit? Door klanten goed en persoonlijk advies te geven over onze cosmetica- en beautyproducten! En omdat wij het belangrijk vinden dat je alles weet over onze klanten en producten, leren wij jou alles over de producten, verkoop- en adviestechnieken en de voorkomende vragen. Dit doe je samen met je collega’s, want bij JohnBeerens.com is teamwork belangrijk!

Als je van een veelzijdige stage houdt, ben je bij onze afdeling BeautyCare zeker aan het juiste adres!

Wie ben jij?

 • Je bent 16 jaar of ouder en je hebt een middelbare schooldiploma
 • Je spreekt en schrijft Nederlands/Engels (pré)
 • Je kunt snel schakelen
 • Je hebt affiniteit met cosmetica/haarverzorging en je vindt het leuk om jouw kennis hierover te delen
 • Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe je de klanten het beste helpt en adviseert
 • Je wil een afwisselende stage bij één van de succesvolste beauty webshops van Nederland! 

Werkzaamheden?

 • Jij houdt telefonisch, per mail, via chat en persoonlijk contact met onze klanten
 • Je adviseert en begeleidt klanten ook via Facebook en Instagram
 • Je helpt de klant bij het retourproces
 • Je helpt ons onze service continue te verbeteren

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, leerzame stage plaats met een gezellig jong team. Als stagiaire draai je met alle dagelijkse werkzaamheden op de afdeling. Je werkt samen met elk ander team binnen onze webshop. Wij hebben een leuke stage vergoeding en je kunt gebruik maken van onze aantrekkelijke personeelskorting.

Periode?

In overleg

Interesse?

Interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie, CV naar [email protected]. Bij vragen kun je ons bereiken op 013 530 2010.

Stage E-Commerce / Internet Marketing

Wie zijn wij?
JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle merken die je kan bedenken op het gebied van haar- , huid-, tanning- en make-up producten. Wij verkopen onder andere  CHI, Biosilk, Farouk Royal Treatment, Men Rock, TIGI, PUPA, Kardashian Beauty en Moroccanoil. JohnBeerens.com biedt een assortiment van meer dan 260 merken. Wij hebben de ambitieuze doelstelling om ons assortiment en omzet de komende jaren sterk uit te breiden. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste creatieveling die graag wil bijdragen aan het succes van de webshop. 

Wie ben jij?
- Je bent HBO student Marketing, Commerciële Economie, Communicatie, Journalistiek, Small Business and Retail Management, International Business and Management Studies (of een andere relevante opleiding)
- Je bent enthousiast, creatief en initiatiefrijk
- Je hebt communicatieve en commerciële vaardigheden
- Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal
- Je combineert je schoolopdracht(en) met een leer/werk traject in de webshop

Werkzaamheden?
- Online Marketing waaronder: SEO en SEA
- Up to date houden / uitbouwen van de website
- Contentmarketing: schrijven en redigeren van teksten
- Organiseren van online acties
- Meewerken aan uitdagende opdrachten

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats met een gezellig en jong team. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je bent onderdeel van het Online Marketing team waarin veel ruimte is voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. De precieze invulling/accenten van je stage is afhankelijk van je eigen voorkeuren. Daarnaast bieden we een stagevergoeding en personeelskorting!

Interesse? 
Interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie en CV naar [email protected]. Bij vragen kun je ons bereiken op 013 530 2010.

 

Stage Social Media & Content Creatie (Grafische vormgeving & Video)

Gaat jouw hart sneller kloppen van Instagram, Pinterest, Facebook, YouTube, LinkedIn en TikTok? Weet jij wat er speelt in de online wereld en hoe je het beste kunt inhaken op actualiteit? Kun jij creatieve ideeën omzetten in realisatie? Ben jij visueel sterk ingesteld en handig met ontwerpprogramma’s? Wellicht is deze stage vacature dan iets voor jou.

Wie zijn wij?
JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland. Wij zorgen er samen met onze leveranciers voor dat onze klanten helemaal happy zijn met hun looks. Dit doen wij door optimaal advies te geven en innovatieve en betrouwbare producten aan te bieden. Wij streven ernaar om niet alleen ‘the needs’ maar ook ‘the wants’ te leveren en net dat beetje extra service en experience te bieden wat online shoppen zo leuk maakt. Wij willen voor onze klanten de eerste keuze zijn, voor medewerkers een aantrekkelijke werkgever en voor leveranciers een aantrekkelijke partner! Ons marketingteam werkt nauw samen met externe en vooraanstaande partners om onze bedrijfsvoering voortdurend te verbeteren.

Wie ben jij?
Voel jij je thuis in een snelgroeiend familiebedrijf met een jong en dynamisch team? En ben jij op zoek naar een leuke, leerzame stage op het gebied van social media en content creatie? Dan is deze stagevacature interessant voor jou! Als Stagiair(e) Social Media / Content Creatie bij JohnBeerens.com is het aan jou de taak onze social media kanalen up-to-date te houden en te assisteren bij video’s, fotoshoots en de montage hiervan. Jij onderhoudt contact met onze volgers via social media en bouwt de populariteit van onze social media kanalen uit. Ook ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van online acties en werk je mee aan uitdagende (video) opdrachten.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Uitbouwen van populariteit op onze social media kanalen. Door o.a. van online acties te organiseren, up-to-date houden van social media kanalen. Zowel paid als organisch, contact onderhouden op social media met onze klanten.
 • Je maakt grafisch content voor onze website en social media. Denk hierbij aan: het coördineren en assisteren van video projecten en fotoshoots, draaiboeken maken voor video projecten en het toevoegen van ondertiteling aan video’s;
 • Meedenken en meewerken aan campagnes.

 

Jij bent:

 • Een MBO of HBO student Marketing, Commerciële Economie, Communicatie, Media & Entertainment of Multimedia (of een andere relevante opleiding);
 • Beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Bent creatief, initiatiefrijk en hebt affiniteit met beauty;
 • Hebt bij voorkeur ervaring met design;
 • Combineert je schoolopdracht(en) met een leer/werk traject in de webshop.


Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats met een gezellig team dat bestaat uit jonge collega's. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je werkt samen in het Online Marketing team en mag alle facetten van het bedrijf doorlopen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan.

Periode?
In overleg

Interesse?
Interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie, CV en foto naar [email protected]. Bij vragen kun je ons bereiken op 013 530 2010.

   

Stage Social Media / E-mail Marketing JohnBeerens.com

Wie zijn wij?
JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland. Wij zorgen er samen met onze leveranciers voor dat onze klanten helemaal happy zijn met hun looks. Dit doen wij door optimaal advies te geven en innovatieve en betrouwbare producten aan te bieden. Wij streven ernaar om niet alleen ‘the needs’ maar ook ‘the wants’ te leveren en net dat beetje extra service en experience te bieden wat online shoppen zo leuk maakt. Wij willen voor onze klanten de eerste keuze zijn, voor medewerkers een aantrekkelijke werkgever en voor leveranciers een aantrekkelijke partner! Ons marketingteam werkt nauw samen met externe en vooraanstaande partners om onze bedrijfsvoering voortdurend te verbeteren.

Wie ben jij?

Voel jij je thuis in een snelgroeiend familiebedrijf met een jong en dynamisch team? En ben jij op zoek naar een leuke, leerzame stage op het gebied van social media en e-mailmarketing? Dan is deze stagevacature interessant voor jou!

Als Stagiair(e) Social Media / E-mail Marketing bij JohnBeerens.com is het aan jou de taak onze social media kanalen up-to-date te houden. Jij onderhoudt contact met onze volgers via social media en bouwt de populariteit van onze social media kanalen uit. Ook ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van online acties en werk je mee aan uitdagende opdrachten.

Naast social media draag je actief bij aan het maken en verzenden van gepersonaliseerde nieuwsbrieven. Doelstelling is om conversie en omzet vanuit deze nieuwsbrieven sterk te laten toenemen. Op basis van je drive en leergierigheid zorg je voor een positieve bijdrage in het behalen van de doelstellingen van JohnBeerens.com.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Up-to-date houden van social media kanalen.
 • Uitbouwen van populariteit op de social media kanalen.
 • Contact onderhouden met onze volgers via social media.
 • Organiseren van online acties.
 • Meewerken aan uitdagende opdrachten.
 • Het maken en inplannen van nieuwsbrieven om traffic en omzet naar de website te laten groeien.
 • Het waarborgen van de continue instroom van nieuwe nieuwsbriefinschrijvers.

Jij

 • Bent een HBO student Marketing, Commerciële Economie, Communicatie, Journalistiek, Small Business and Retail Management, International Business and Management Studies, Media & Entertainment of Multimedia (of een andere relevante opleiding).
 • Beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden.
 • Bent creatief, initiatiefrijk en hebt affiniteit met beauty.
 • Beschikt over een perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Hebt bij voorkeur ervaring met Photoshop en/of Mailchimp.
 • Combineert je schoolopdracht(en) met een leer/werk traject in de webshop.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats met een gezellig team dat bestaat uit jonge collega's. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je werkt samen in het Online Marketing team en mag alle facetten van het bedrijf doorlopen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan.

Periode?
In overleg

Interesse? 
Interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie, CV en foto naar [email protected]. Bij vragen kun je ons bereiken op 013 530 2010.

 

 Stage Commercieel Medewerker (Inkoop/Sales Binnendienst)

Wie zijn wij?
JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle merken die je kan bedenken op het gebied van haar- , huid- en make-up producten. Wij verkopen onder andere  CHI, Biosilk, Farouk Royal Treatment, Men Rock, TIGI, PUPA, Kardashian Beauty en Moroccanoil. JohnBeerens.com biedt een assortiment van meer dan 20.000+ topproducten. Wij hebben de ambitieuze doelstelling om ons assortiment en omzet de komende jaren sterk uit te breiden. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste creatieveling die graag wil bijdragen aan het succes van de webshop. 

Wie ben jij?
- Je bent HBO student Marketing, Commerciële Economie, Communicatie, Small Business of Retail, International Business and Management Studies (of een andere relevante opleiding).
- Je hebt uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden
- Je bent salesgericht
- Je bent initiatiefrijk
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal
- Je bent enthousiast en leergierig 

Werkzaamheden?
- Commercieel benutten van klantcontactmomenten
- Het eerste contact leggen met potentiele klanten
- Pro-actief cross-en upselling
- Draagvlak creëren voor bepaalde merken
- Beheren van het klantenportofolio
- Intensief contact onderhouden met de klanten
- Aftersales
- Opzetten van samenwerkingen
- Meewerken en meedenken aan de ontwikkeling van commerciële plannen

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats met een gezellig team dat bestaat uit jonge collega´s. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je werkt samen met ons kleine team en mag alle facetten van het bedrijf doorlopen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. Je mag meewerken aan het op de kaart zetten van de B2B kant van de webshop. Je hebt een team begeleider en een algemene begeleider, zodat de ondersteuning op de werkvloer en voor school optimaal is.

Periode?
In overleg.

Interesse? 
Interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie, CV en foto naar [email protected]. Bij vragen kun je ons bereiken op 013-5302010.

 

Stage Business to Business Marketing

Wie zijn wij?
JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle merken die je kan bedenken op het gebied van haar- , huid- en make-up producten. Wij hebben de ambitieuze doelstelling om ons assortiment en omzet de komende jaren sterk uit te breiden. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste creatieveling die graag wil bijdragen aan het succes van de webshop. 

Wie ben jij?
- Je bent HBO student Marketing, Commerciële Economie, Communicatie, Journalistiek (of een andere relevante opleiding)
- Je bent creatief
- Sterk in het schrijven van teksten
- Je hebt communicatieve en commerciële vaardigheden
- Je bent initiatiefrijk
- Je hebt affiniteit met beauty
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal
- Je bent enthousiast en leergierig
- Beheersing van photoshop is een pré

Werkzaamheden?
- Conversie optimalisatie
- Webshop aan de professional kant (B2B) up-to-date houden en controleren
- Content schrijven voor de B2B webshop
- Het schrijven van product teksten en het online zetten van producten
- Prijzen en producten controleren
- Bedenken van marketingacties en promoties rondom B2B
- PR en sales
- Opzetten van samenwerkingen
- Meewerken aan uitdagende opdrachten

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats met een gezellig team dat bestaat uit jonge collega's. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je werkt samen met ons kleine team en mag alle facetten van het bedrijf doorlopen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. Je mag meewerken aan het op de kaart zetten van de B2B kant van de webshop. Niet alleen moet de webshop geoptimaliseerd worden, maar het moet ook kenbaar gemaakt worden aan potentiele klanten. Hierbij is een stuk marketing (acties bedenken, promoties en PR) erg belangrijk. Je hebt een teambegeleider en een algemene begeleider, zodat de ondersteuning op de werkvloer en voor school optimaal is.

Periode?
In overleg.

Interesse? 
Interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie, CV en foto naar [email protected]. Bij vragen kun je ons bereiken op 013-5302010.

 

Stage Logistiek JohnBeerens.com (MBO)


Wie zijn wij?
JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland. Hier shop tussen 20.000+ topproducten van alle merken die je kan bedenken op het gebied van haar- , huid- en make-up producten. Wij verkopen onder andere  CHI, Biosilk, Farouk Royal Treatment, Men Rock, TIGI, PUPA, Kardashian Beauty en Moroccanoil. Wij hebben de ambitieuze doelstelling om ons assortiment en omzet de komende jaren sterk uit te breiden. Logistiek is hierbij van essentieel belang. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste logistieke duizendpoot die graag wil bijdragen aan het succes van de webshop. 

Wie ben jij?
- Je hebt MBO denkniveau
- Je bent klantvriendelijk ingesteld 
- Je hebt sterke communicatieve en commerciële vaardigheden
- Je bent initiatiefrijk
- Je hebt affiniteit met beauty
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- Je bent enthousiast en leergierig

Werkzaamheden?

- Samenstellen, controleren en verpakken van bestellingen
- Verwerken van inkomende leveringen
- Meedenken in het verbeteren van logistieke processen
- Voorraadbeheer

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats met een gezellig team dat bestaat uit jonge collega´s. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je werkt samen met logistieke team en mag alle facetten van het logistieke proces doorlopen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan.

Periode?
In overleg

Interesse? 
Interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie, CV en foto naar [email protected]. Bij vragen kun je ons bereiken op 013 530 2010.

  

Stagiair(e) Content Marketeer (Blogs, Influencer marketing en Brand Partnership)

Wie zijn wij? Delivering Beauty! 

Het enthousiaste team van JohnBeerens.com zorgt er, samen met haar leveranciers, voor dat onze klanten met innovatieve en betrouwbare producten helemaal happy zijn met hun looks door daarover optimaal advies te verkrijgen en de beste producten te kunnen bestellen. Wij streven ernaar om niet alleen ‘the needs’ maar ook ‘the wants’ te leveren en net dat beetje extra service en experience te bieden wat online shoppen zo leuk maakt. JohnBeerens.com is dé online beautypartner voor zowel de consument als de professionele salons de Benelux.

Waar streven we naar?

JohnBeerens.com wil in de Benelux de meest klantgerichte, toonaangevende en innovatieve beautywebshop zijn. Wij willen voor onze klanten de eerste keuze zijn, voor medewerkers een aantrekkelijke werkgever en voor leveranciers een aantrekkelijke partner! Voel jij je thuis in een snelgroeiend familiebedrijf met een jong en dynamisch team? Hou je van alles wat met beauty te maken heeft? Kun jij toveren met taal? Geloof je in de kracht van blogs? Heb je de mind-set van een social-media influencer? Dan loont het de moeite om even door te lezen! In een 10-persoons marketingteam werken we nauw met externe en vooraanstaande partners samen aan het voortdurend verbeteren van onze resultaten.

Wat vragen wij?

Als stagiair(e) schrijf je zeer uiteenlopende teksten voor onze website waaronder blogs en SEO tekst. Voor social media houd je die teksten kort en krachtig, maar ook voor iets zwaardere materie draai jij je hand niet om. Naast het schrijven van informatieve content mag je je ook bezighouden met influencer marketing en brand partnership en brainstorm je mee over online en offline marketingacties.

Jouw competenties

 • Je volgt minimaal een HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van communicatie, commerciële economie of journalistiek.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en je bent tekstueel sterk.
 • Je bent leergierig en hebt de absolute wil om te winnen!
 • Je hebt een ondernemende en resultaatgerichte instelling en bent in staat zelfstandig te werken.
 • Je weet wat SEO is en hoe je dit kan toepassen tijdens het schrijven.
 • 4 dagen per week bij ons kunnen shinen! (Het liefst: ma, di, do en vrij)
 • Je hebt interesse in alles wat met beauty te maken heeft!
 • Je hebt affiniteit met alles wat met influencers en social media te maken heeft.
 • Je bent enthousiast en pro-actief en je hebt organisatieskills.

Wat bieden wij?

 • Een leerzame stage bij één van de snelst groeiende beauty bedrijven van de Benelux
 • Een leuke stagevergoeding.
 • Een prettige werksfeer met gedreven collega’s en samenwerkingspartners.
 • Een dynamisch bedrijf.
 • Een spiksplinternieuw pand met o.a. een bar, biljart en een gym met de beste apparatuur van Technogym.
 • De kans om je te ontwikkelen en te groeien, juist door ons innovatieve karakter en persoonlijke coaching.
 • En uiteraard krijg je een aantrekkelijke personeelskorting bij JohnBeerens.com :-).

Ben je van bovenstaande helemaal enthousiast geworden en heb je interesse in deze functie? Twijfel niet en stuur je sollicitatie inclusief motivatie en CV naar Shade Cybulkiewicz ([email protected]). Bij vragen kun je ons bereiken op 013 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje