De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Startpakket The Dude & Beard Junk

Belangrijkste kenmerken

Extra voordelig starten

Geweldige marge

Ideaal als productverkoop

Exclusief bij Pro-Johnbeerens.com verkrijgbaar

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Opzoek naar nieuwe en innovatieve producten voor de man? Bestel ons startpakket. Dit complete startpakket bevat producten uit de productlijnen The Dude en Beard Junk van Waterclouds. Hiermee heb je alles in huis en kun je gelijk starten met het merk! Waterclouds is afkomstig uit Zweden en is opgezet door de beste kappers uit de kappersbranche. Deze producten bevatten een uitstekende marge. Een grote marge op de producten, betekent betere verdiensten voor jouw salon! Zo is meer winst te halen uit de verkoop van de producten.

In het Pro-JohnBeerens.com startpakket zitten 17 producten: Waterclouds The Dude Haar en Baard Conditioner 150ml, Waterclouds The Dude Hair & Beard Conditioner 1000ml, Waterclouds The Dude Hair & Body Wash 1000ml, Waterclouds The Dude Detox Shampoo 1000 ml, Waterclouds The Dude Matt Cream Paste, Waterclouds The Dude Styling Hairgel, Waterclouds The Dude Shave Scheerbalsem, Waterclouds The Dude Shave Pre Cleanser, Waterclouds The Dude Shave Cream, Waterclouds The Dude Shave Oil, Waterclouds Fever Five Pomade, Beard Junk Bristle Baardborstel, Beard Junk Beard Cream Balm, Beard Junk Baardreiniger, Beard Junk Beard Tonic, Beard Junk Beard Lubricant Baardolie en de Beard Junk Beard Pomade.

Profiteer nu van de super hoge try-out korting, zolang de voorraad nog strekt!

Waterclouds The Dude Haar en Baard Conditioner 150 ml – 1000 ml
Waterclouds bezuinigt niet op de hoeveelheid ingrediënten. De producten zijn dan ook rijker dan vergelijkbare merken en geven daardoor een beter resultaat. De Waterclouds The Dude Hair & Beard Conditioner zorgt ervoor dat zowel het haar als de baard gevoed en gehydrateerd worden. Verder wordt het haar herstelt en beschermt waardoor het een gezonde look krijgt.

Waterclouds The Dude Hair & Body Wash 1000ml
De Hair & Body Wash is een mild reinigingsproduct voor zowel de huid als het haar. Het product is verrijkt met vele voedende en beschermende ingrediënten, zoals macadamiazaadolie, zoete amandelolie, plantaardige oliën, eiwitten, mineralen en vitamine A, B en E.

Waterclouds The Dude Detox Shampoo 1000 ml
Waterclouds The Dude Detox Shampoo is een diep reinigende shampoo speciaal ontwikkeld voor mannen. De shampoo reinigt het haar grondig en verwijdert alle stylingproducten van het haar en van de hoofdhuid.

Waterclouds The Dude Matt Cream Paste 100 ml
De Matt Cream Paste geeft het haar extra structuur en een medium hold. Het product zorgt voor een matte afwerking van het haar en is gemakkelijk aan te brengen en uit te wassen. Het haar krijgt een medium hold en een lage glans. Geschikt voor alle haartypes en haarlengtes.

Waterclouds The Dude Styling Hairgel 150 ml
De Waterclouds The Dude Styling Hairgel geeft het haar de hele dag door een stevige hold en extra structuur. Daarnaast krijgt het haar een echte boost van vocht en glans. Waterclouds heeft een prachtig assortiment van verzorgingsproducten met verschillende lijnen.

Waterclouds The Dude Shave Scheerbalsem 100 ml
Waterclouds The Dude Shave After Shave Balm zorgt voor heerlijke ruikende huid en een optimaal herstelt voor na het scheren. Het merk Waterclouds is de favoriet bij klanten van vele salons.

Waterclouds The Dude Shave Pre Cleanser 100 ml
Waterclouds The Dude Shave Pre Cleanser is een zachte zeep die de huid reinigt. De cleanser verwijdert vuil, overtollige olie en dode huidcellen zonder de huid uit te drogen. Waterclouds The Dude Shave Pre Cleanser bevat jeneverbes en vitaminen A,C en E voor een optimaal en langdurig resultaat.

Waterclouds The Dude Shave Cream 100 ml
Waterclouds The Dude Shave Shave Cream is een klassieke scheerschuim is een product waar de kapper al snel niet meer zonder kan. Na gebruik van Waterclouds The Dude Shave Shave Cream zal het effect van het scheren beter zijn en zal de huid glad en gehydrateerd zijn

Waterclouds The Dude Shave Oil 50 ml
Waterclouds The Dude Shave Shave Oil is geschikt voor de gevoelige huid alsmede hevige baardgroei en maakt het makkelijker om te scheren en voorkomt irritaties en wondjes.

Waterclouds Fever Five Pomade 100 ml
Waterclouds Fever Five Pomade is een fantastische, in water oplosbare, klassieke pommade met een langdurige hold. Dankzij de Waterclouds Fever Five Pomade blijft het haar de hele dag goed zitten en krijgt het haar veel glans.

Beard Junk Bristle Baardborstel
Beard Junk Beard Boar Bristle Brush is een zachte borstel dat speciaal is ontwikkeld voor de baardharen. De borstel zorgt voor een verzorgde baard en voorkomt een droge huid. Beard Junk Beard Boar Bristle Brush is ideaal om te gebruiken in combinatie met andere baardproducten om de baard te temmen.

Beard Junk Beard Cream Balm 100 ml
De Beard Junk Beard Cream Balm is een hydraterende baardcrème. Het product is het meest geschikt voor vollere baarden.

Beard Junk Baardreiniger 150 ml
De Beard Junk Beard Wash is een zachte baard shampoo speciaal ontwikkeld voor de baardharen en follikels. Dankzij de ingrediënten zoals Juniper Sprout extract en Kruipbraam zaadjesextract wordt de baard en de haar follikels verrijkt met vitamine A, C en E en bevat het daarnaast ook antioxidanten.

Beard Junk Beard Tonic 150 ml
Beard Junk Beard Tonic is een intensieve leave-in behandeling voor de baard en follikels. De Beard Junk Beard Tonic voorkomt jeuk, kalmeert, verzacht en hydrateert de baard. Het bevat Xpert Moist & Ion Moist voor mannen, die de baardfollikels verzacht en de huid hydrateert.

Beard Junk Beard Lubricant Baardolie 50 ml
De Beard Junk Beard Lubricant is een hydraterende olie voor de baard en de huid en het verlicht effectief jeuk. Het bevat een mix van drie verschillende oliën, camelia olie, macademia notenolie en een scheutje argan olie. De Beard Junk Beard Lubricant geeft een gevoel van zachtheid en is verrijkt met vitamine A, B, C  en E.

De Beard Junk Beard Pomade 100 ml
Een baard pommade voor een goed gebeeldhouwde baard met een natuurlijke afwerking. De Beard Junk Beard Pomade geeft de baard een flexibele hold en glans. Het zorgt voor een goed gebeeldhouwde afwerking en droogt het baard niet uit.

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Waterclouds
Productlijn Waterclouds The Dude

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje