De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Talavera Split-Ender Pro Mini Zilver

Dit product is tijdelijk niet meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Verwijdert dode punten
  • Zacht, glanzend haar
  • Snel en veilig
  • Reisvriendelijk

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Makkelijk en snel dode haarpunten verwijderen zonder schaar te gebruiken.

De Split-Ender Pro Mini Zilver helpt je binnen no time van dode haarpunten af. Deze verzorgingstool knipt de uiteinden van het haar, niet de lengte, zodat de mooie lange gezonde haren behouden blijven. Het apparaat is makkelijk en veilig te gebruiken en is sneller dan het haar knippen met een schaar. Haar van zowel man als vrouw kan sneller, gezonder en mooier groeien dan ooit tevoren. De Split-Ender Pro Mini Zilver zorgt voor zijdezacht, glanzend en gezond haar waardoor knipbeurten kunnen worden uitgesteld. De uniek gepatenteerde haarplaat van het apparaat is ontworpen om de lokken te begeleiden en droge beschadigde en gespleten uiteinden sneller te vinden en te verwijderen. De Split-Ender Mini is zeer reisvriendelijk en heeft geen snoer, waardoor het apparaat perfect is om mee te nemen op vakantie of voor onderweg.

Belangrijkste kenmerken:

  • Verwijdert dode haarpunten
  • Zacht en glanzend haar
  • Snel en veilig
  • Reisvriendelijk

Gebruik:

Voor optimaal gebruik wordt het aangeraden om het haar alleen met shampoo te wassen en geen conditioner te gebruiken. Droog het haar met een paddle borstel zodat de gespleten haarpunten rechtop komen te staan. Behandel daarna pluk voor pluk het haar met de Split-Ender Pro Mini Zilver. Er wordt ongeveer 0.6cm van het haar geknipt. Ga minimaal 3 keer met het apparaat over de pluk. Zodra het haar zacht aanvoelt kun je verder met de volgende pluk. Leeg tijdens het behandelen van het haar regelmatig het opvangbakje van de Split-Ender Pro Mini Zilver.

Resultaat:

Na de behandeling van de Split-Ender Pro Mini Zilver voelt het haar zijdenzacht en gezond aan. Gespleten haarpunten zijn verleden tijd en het haar heeft een glanzende finish!

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 864785000477
Merken Talavera

Video

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje