De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Talavera Split-Ender Pro Rood

Dit product is tijdelijk niet meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Vermindert dode en gespleten haarpunten
  • Zelf de controle
  • Snel en effectief
  • Glanzend, glad en gezond haar

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Veilig en eenvoudig van je gespleten haarpunten af!

De Split-Ender Pro Rood helpt je op een veilige manier binnen no time van dode en gespleten haarpunten af. Door de nieuwe Surgy-Trim Systeemtechnologie worden enkel de uiteinden van beschadigd haar geknipt. Het apparaat haalt ongeveer 0.6 cm van het haar waardoor de lengte wordt behouden, maar het haar er weer glanzend, glad en gezond uitziet. Dit apparaat is perfect voor iedereen, omdat het voorzien is van zowel een 1/4 inch (3 mm) als een 1/8 inch (6 mm) tripspace waardoor je zelf de controle hebt over hoeveel je van je haar af wilt halen. De totale behandeling duurt minder dan 30 minuten waardoor het sneller is dan met een schaar of mesje. Verder wordt door de unieke technologie het model behouden, waardoor knipbeurten langer kunnen worden uitgesteld. De uniek gepatenteerde haarplaat van het apparaat is ontworpen om de lokken te begeleiden en droge, beschadigde en gespleten uiteinden sneller te vinden en te verwijderen. Dit maakt de Spilt-Ender Pro een super effectieve en snelle manier om binnen no-time van jouw gespleten haarpunten af te komen!

Belangrijke kenmerken:

  • Vermindert dode en gespleten haarpunten
  • Zelf de controle
  • Snel en effectief
  • Glanzend, glad en gezond haar

Gebruik:

Het wordt aangeraden om het haar voor het gebruik alleen te wassen met shampoo en geen conditioner te gebruiken. Droog het haar met een paddle borstel zodat de gespleten haarpunten rechtop komen te staan. Behandel daarna pluk voor pluk het haar met de Split-Ender Pro Rood. Ga minimaal 3 keer met het apparaat over de pluk. Zodra het haar zacht aanvoelt kun je verder met de volgende pluk. Leeg tijdens het behandelen van het haar regelmatig het opvangbakje van de Split-Ender Pro Rood.

Resultaat:

Na de behandeling van de Split-Ender Pro Rood voelt het haar zijdezacht en gezond aan. Gespleten haarpunten zijn verleden tijd en het haar heeft een glanzende finishing touch!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar
EAN code 860002112541
Merken Talavera

Video

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje