We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Aftersun Gel

Aftersun is een must als u langdurig in de zon bent geweest. De zon zorgt ervoor dat de huid uitdroogt of zelfs verbrand. Om de vochtbalans weer op peil te brengen is het gebruik van aftersun belangrijk. Aftersun hydrateert de huid waardoor het vochttekort aangevuld wordt. Ook werkt het verfrissend en kalmerend, wat ideaal is als de huid verbrand is. Ook de bruine kleur blijft langer behouden door het gebruik van aftersun. Genoeg redenen om aftersun te gebruiken dus!

Assortiment aan aftersun gels

Op JohnBeerens.com vind u verschillende aftersun gels. Een gel werkt nóg verkoelender en verfrissender dan een lotion, wat heerlijk is op een warme zomerdag. Dit biedt dus de ultieme verzorging en verkoeling die u nodig heeft na het zonnen. Wij bieden verschillende soorten aftersun gel zodat er voor iedereen een juiste gel te vinden is! Annemarie Bordlind is een van de merken met een heerlijke verkoelende gel. 

Aftersun gel online bestellen

Bent u van plan veel in de zon te zijn deze zomer? Bestel dan een aftersun gel om uw huid ultiem te verzorgen na een lange dag in de zon. Het uitgebreide assortiment van JohnBeerens.com bestelt u hier veilig en snel online! Voor advies kunt u altijd terecht bij ons team van beautyexperts via [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 5 30 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje