We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Reisföhn

Reisföhns zijn echt super handig! Reisföhns wegen weinig en zijn klein en compact. De meeste reisföhns kun je ook inklappen waardoor u meer ruimte in uw bagage overhoudt! Een reisföhn kenmerkt zich door:

  • Klein en toch krachtig
  • Inklapbaar
  • Lichtgewicht

Diva Reisföhns

Reis Föhn Mini Worldwide Travel Hair Dryer Black is de ideale föhn voor onderweg. Deze föhn is handig klein, maar is zeer krachtig en heeft een sterke luchtstroom. Met 1000 Watt, 2 warmtestanden en 2 snelheden is dit de perfecte tool om mee te nemen voor een styling sessie of een reis. Deze Föhn is er ook in het Fuchsia. De Diva Professional Styling Fohn Dynamica3000PRO Global Inklapbaar heeft een krachtige motor met 2100W. Dit zorgt ervoor dat het haar in een mum van tijd droogt. Daarnaast beschikt deze reisföhn over een Ionische werking die voor prachtige glanzende, gladde en pluisvrije resultaten zorgt.

Reisföhns veilig online bestellen

Alle reisföhns zijn makkelijk en veilig online te bestellen. Mocht u nog vragen hebben over de reisföhns kunt u contact opnemen met onze Beautycare afdeling. Zij beantwoorden graag al uw vragen. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag