Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. HH Simonsen ROD Curling Iron vs9
  • Voor golvend haar
  • Titanium Teflon coating met tourmaline
  • Temperatuur van 120 tot 230 graden
  • Koud uiteinde voor extra grip en comfort
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Wafeltang

Een wafeltang, ook wel een golventang genoemd, zorgt voor perfect golvend haar. Ben je op zoek naar de perfecte beach look? Dan is een wafeltang zeker geschikt voor jou. De wafeltangen zijn voornamelijk voorzien van keramische platen die pluis tegengaan en zorgen voor een glanzend effect. Een aantal wafeltangen gaan van een lagere temperatuur tot wel 230 graden, wat een wafeltang geschikt maakt voor zowel dun en broos haar en dik haar. Er zijn verschillende soorten als je kijkt naar de wafeltang. Voor meer slag heeft onder andere Babyliss een goede wafeltang, door de verschillende staven met ruimte ertussen krijg je de perfecte slag in je haar. Een wafeltang van bijvoorbeeld Diva creëert het volumineuze wafel kapsel.

 • De wafeltang is geschikt voor ieder haartype
 • Een wafeltang creëert een volumineus kapsel
 • Snel en mooi golven in het haar met een wafeltang

Verschillende wafeltangen

Wil jij prachtig wafeltang haar? Jouw perfecte wafeltang vind je bij JohnBeerens.com. De platen van de wafeltang bestaan uit 2 platen die ribbels of buizen bevatten die perfect op elkaar passen. Je kan met een wafeltang prachtige ‘beachwave’ slag creëren of, als de ribbels kleiner zijn, wafelkrullen creëren. Het merk Diva heeft een aantal superhandige wafeltangen, waarmee de mooiste kapsels kunnen worden gecreëerd. Met een wavertang wordt het haar voorzien van mooie golvende krullen. Dit zal zorgen voor een prachtige beachlook die langdurig wordt behouden. Ook heeft JohnBeerens.com een mini wafeltang. Hierdoor kan je je haar overal ter wereld perfect wavy maken! Met de mini wafeltang kan je ook ‘crimped hair’ maken. ‘Crimped hair’ zijn kleine knikjes in het haar die het haar veel volume geven en een speelse look! Doordat de mini wafeltang kleiner is dan andere krultangen kan je deze ook makkelijk meenemen, bijvoorbeeld in je tas of op reis. Naast deze geweldige wafeltangen bestaat het assortiment nog uit vele andere wafeltangen.

Let bij aankoop van een wafeltang goed op de platen van de krultang. Een wafel krultang bevat namelijk keramische of titanium platen die ieder over unieke voordelen beschikt. Een wafeltang met keramische platen zorgt dat het vochtgehalte van jouw haar op peil blijft en dat het haar zijn natuurlijke glans behoudt. Een wafeltang met titanium platen is steviger en zorgt voor een goede warmtegeleiding die negatieve ionen afgeeft. Voor meer verschillen tussen de keramische en titanium platen raden we aan om een kijkje bij onze blog hierover te nemen.

Het is belangrijk dat het haar goed wordt verzorgd met hittebescherming of een haarserum zodat het haar zo min mogelijk beschadigd bij het gebruik van een wafeltang. 

Bestel een wafeltang online

Met een wafel krultang zorg je voor de mooiste beach hair dat je zo vaak in beauty magazines ziet! Of kies voor een mini wafeltang voor de ‘crimped hair’ look? De mogelijkheden met de wafeltang zijn eindeloos! Heb je nog vragen over de verschillende wafeltangen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij geven je graag een uitgebreid persoonlijk advies over welke wafeltang het best bij jou haarsoort past. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje