We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Stoom stijltang

De stoom stijltang is erg geschikt voor het creëren van een steil kapsel met glanzende lokken. De stoom zorgt ervoor dat de warmte zich beter verdeelt over het haar. Hierdoor gaat het stijlen van het haar ook nog eens super snel. Veel modellen kunnen zowel op droog als op vochtig haar gebruikt worden. Een stoom stijltang is geschikt voor ieder haartype en resulteert in zacht en glanzend haar. Benieuwd naar de adviezen die wij vaak geven over stijltangen? Lees ons advies wat betreft stijltangen

De stijltangen

JohnBeerens.com heeft een aantal stoom stijltangen in het assortiment. Een van de voorbeelden is de ISO Wet 'nd Dry Stijltang. Deze stoom stijltang kan op zowel nat als op droog haar gebruikt worden. Het grote voordeel is dat het haar vrijwel direct gestijld kan worden na het wassen, zonder dat het gehele haar eerst moet drogen. De negatieve ionen in de stijltang zorgen voor zacht, glanzend haar en behouden het vochtgehalte in het haar. Ook bij het gebruik van een stoom stijltang raden we aan een hittebeschermer en/of haarserum te gebruiken voor de bescherming van het haar. 

Beautycare afdeling

Geniet van perfect gestijlde lokken met de stoom stijltangen die JohnBeerens.com aanbiedt! Heeft u nog vragen over welke stijltang het best bij uw haartype past? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje