Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. L'Oreal Professionnel Steampod 3.0
  • Stijltang op stoom
  • 360° roterend snoer
  • Geïntegreerd kammetje
  • 37% lichter en 14% dunner dan de Steampod 2.0
  • Geïntegreerd waterreservoir
  • Geschikt voor alle haartypes
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Stoom stijltang

De stoom stijltang is super populair! En dat is niet voor niks! De stoom van de stijltang beschadigt het haar niet, maar verzorgt het juist. De stoom stijltang is erg geschikt voor het creëren van een steil kapsel met glanzende lokken. Ook is het mogelijk om met een stoom stijltang krullen te creëren. Qua gebruik verschilt een stijltang met stoom weinig met een ‘normale’ stijltang, de steam stijltang moet worden gevuld met water dat vervolgens voor de stoom zorgt en de kleine afneembare borsteltjes die aan de zijkant van de platen zitten. De stoom in de stoom stijltang zorgt ervoor dat de warmte zich beter verdeelt over het haar. Ook laat de stijltang met stoom een laagje achter op het haar waardoor de stoom dus het haar beschermt. Hierdoor gaat het steilen van het haar ook nog eens super snel en is het veiliger voor je haar. Een stoom stijltang is geschikt voor ieder haartype en resulteert in zacht en glanzend haar. De merken die voornamelijk verkocht worden op JohnBeerens.com zijn L’Oréal professional en Babyliss.

 • Een stijltang met stoom verzorgt het haar
 • Een stoom stijltang beschadigt het haar niet
 • Het haar blijft tot 3 keer langer steil

De verschillende stoom stijltangen

JohnBeerens.com heeft een aantal stoom stijltangen in het assortiment. Er zijn verschillende stoom stijltangen met verschillende voordelen. De stoom stijltang van Babyliss kan zowel op droog als op vochtig haar gebruikt worden. Het grote voordeel van deze stijltang met stoom is dat het haar dus vrijwel direct gesteild kan worden na het wassen, zonder dat het gehele haar eerst moet drogen.

Voor droog, geverfd of beschadigd haar is het aan te raden een ietwat lagere stand te gebruiken aangezien je haar wat kwetsbaarder is dan normaal tot vet haar De stoom stijltang van L’Oréal professional is hier zeer geschikt voor. Voor dus en/of beschadigd haar raden we aan een temperatuur van 140 graden Celsius te gebruiken. Voor dik/weerbarstig haar wordt tot 210 graden Celsius aangeraden. De tempratuur die je gebruikt met een stoom stijltang zijn dus relatief lager dan met een ‘normale’ stijltang. Deze stoom stijltang zorgt namelijk voor zeer goede resultaten bij een tempratuur van tot wel 50 graden Celsius lager dan bij een ‘normale’ stijltang.

Ondanks het haartype raden wij altijd aan om een hittebescherming of serum te gebruiken. De stoomstijltang zorgt dat je haar glad wordt met een natuurlijke glans. Benieuwd naar de adviezen die wij vaak geven over stijltangen? Lees ons advies wat betreft stijltangen

Bestel je stoom stijltang online

De stijltang met stoom is een van de beste nieuwe ontwikkelingen in de stijltangen branche. Koop de stoom stijltang nu zelf en ontdek wat het voor jouw haar kan betekenen. Wil je graag een perfect gesteild haar? Geniet van je perfecte en gezonde lokken met de stoom stijltangen die JohnBeerens.com aanbiedt! Heb je nog vragen over welke stoom stijltang het best bij jouw haartype past? Je kan altijd contact met ons opnemen! We zijn te bereiken via de mail: [email protected] en op alle werkdagen van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje