Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
  1. CHI Art Eraser Stick
    • Creatieve designs 
    • Lichtgewicht 
    • Precisietrimmer 
    • Werkt op een AA batterij 
Weergave Rooster Lijst
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Neustrimmer

Een neustrimmer is een klein en handig apparaat waarmee ongewenste haren in de neus eenvoudig worden verwijderd. Het kan gezien worden als een mini tondeuse waarmee de neusharen in model kunnen worden gebracht. Een neustrimmer is tevens een eenvoudige en pijnloze manier om overtollige haren te verwijderen. Het is namelijk een natuurlijk proces dat er zichtbare haren uit de neus en oren groeien. Met een goede trimmer kan dit op een eenvoudige manier worden verholpen. De meeste neustrimmers werken op batterijen of manueel. Vaak zijn de bladen kleiner waardoor het makkelijk is om kleine plekjes,  zoals de neus, goed te bereiken.

De neustrimmers van JohnBeerens.com

JohnBeerens.com heeft een aantal neustrimmers. Wanneer een neustrimmer wordt aangeschaft, is het belangrijk dat er vooral wordt gekeken naar de persoonlijke voorkeur. De Bransus Nose Trimmer is één van de trimmers uit het assortiment die geschikt is om zowel haren uit de neus en oren te verwijderen. De trimmer zorgt er namelijk voor dat de haartjes worden gesneden en niet worden uitgetrokken. Zo zal het verwijderen van overtollig neushaar een pijnloos proces zijn. Deze trimmer heeft een metalen bescherming waardoor de huid niet kan worden geraakt. Daarnaast beschikt het over een LED lampje zodat u het resultaat goed kan bekijken.

Ook is er de Christian Neustrimmer die de ongewenste neushaartjes op een eenvoudige manier verwijdert. De neustrimmer is in het bezit van een ergonomisch design en is tevens geheel draadloos. Kortom, een ideale neustrimmer voor het fijne trimwerk.

Online een neustrimmer bestellen?

Wilt u ook niet langer last hebben van ongewenste neusharen? Bestel dan vandaag nog een neustrimmer bij JohnBeerens.com. Met een goede neustrimmer kan u ervoor zorgen dat ongewenste haren verleden tijd zijn waardoor u kan genieten van een prachtige uitstraling. Indien u meer informatie wenst over de neustrimmers van JohnBeerens.com, kan u contact opnemen met onze beautycare. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje