De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Toppik Hairbuilding Fibers Gray

Belangrijkste kenmerken

 • Voor dunner wordend haar
 • Versterkt het haar
 • Zichtbaar voller haar
 • Minuscule Keratine microvezels
 • Blijft gehele dag zitten
 • Verkrijgbaar in 4 maten

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne die het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden.

Toppik Hairbuilding Fibers Gray is een innoverende poeder die ideaal geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Het is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Gray wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat ze op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag zitten, geeft niet af en schilfert of irriteert niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers Gray is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers om de ideale kleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past.

Belangrijkste kenmerken:

 • Voor dunner wordend haar
 • Versterkt het haar
 • Zichtbaar voller haar
 • Minuscule Keratine microvezels
 • Blijft gehele dag zitten
 • Verkrijgbaar in 4 maten

Gebruik:

Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Gray flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Breng de poeder voorzichtig aan. Voorkom dat er teveel poeder uitkomt. Het is beter om te weinig haarvezels te gebruiken dan teveel. Voor het beste effect het beste de haarvezels in verschillende etappes aanbrengen.  Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Na het aanbrengen lichtjes kloppen om de vezels te verspreiden.  

Resultaat:

Toppik Hairbuilding Fibers Gray zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar zullen verdwijnen. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag. Geniet van een volle bos met haar!

Tip!

Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray.

Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Gray bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Fijn en slap haar
EAN code 667820011069
Merken Toppik

Ingrediënten

Keratine, ammoniumchloride, Silicium, DMDM Hydantoïne. Kan bevatten: Geel 6 (CI 15985), Geel 5 (CI 19140), Rood 22 (CI 45380), Rood 33 (CI 17200), Blauw 1 (CI 42090), Groen 5 (CI 61570), Groen 3 (CI 42053 ), Groen 6 (CI 61565), Oranje 4 (CI 15510).

 

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje