Trevor Sorbie Stijltang Keratin+Argan 235C Black

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Glad, pluisvrij en glanzend resultaat
  • Ideaal voor professioneel gebruik
  • Geschikt voor de dikste haartypes
  • Keramische platen met Keratine en Argan olie
  • Binnen 10 seconden op temperatuur
  • Digitaal instelbaar tot 235 graden
  • Schakelt automatisch uit na 60 minuten
  • Keramische, beweegbare platen met Keratine en Argan

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 5060107474208
Merken Trevor Sorbie Tools
Soort plaat Keramisch
Temperatuur tot 235 graden
Instelbare temperatuur Ja
Aantal warmtestanden 6
Schakelt automatisch uit Ja
Digitaal Nee
Snoerlengte 3 meter
Productkleur Zwart
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 10 seconden
Beweegbare platen Ja

Reviews

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

De Trevor Sorbie Stijltang  Keratin+ Argan 235C is een echte power stijltang met keramische platen die binnen 10 seconden op temperatuur is. De keramische, beweegbare platen bevatten ook nog eens Keratine en Argan Olie voor een extra glad, pluisvrij en glanzend resultaat. De haren glijden met gemak door langs de platen, om zo elke style in een handomdraai te kunnen creëren. Krullen, twisten, flippen of gewoon steil, niks is te veel gevraagd voor de Trevor Sorbie Stijltang Keratin+ Argan 235C. Met de digitaal instelbare temperatuur van 120 tot 235 graden kunt u alle kanten op en dat maakt de Trevor Sorbie Stijltang Keratin+ Argan 235C ook geschikt voor de dikste haartypes. Deze stijltang beschikt over een handig lampje dat aangeeft dat de stijltang klaar voor gebruik is. Nog een handigheidje; de stijltang schakelt zichzelf uit na 60 minuten. Door de 3 meter lange hittebestendige snoer is de Trevor Sorbie Stijltang Keratin+ Argan 235C ook ideaal voor professioneel gebruik. De Trevor Sorbie Stijltang Keratin+Argan 235C wordt geleverd met opbergtas.

Gebruik Trevor Sorbie Stijltang Keratin+Argan 235C Black:

Zet de Trevor Sorbie Stijltang  Keratin+ Argan 235C aan op de gewenste temperatuur. Zodra het indicatielampje aangeeft dat de stijltang klaar is voor gebruik, kunt u beginnen met stylen. Pak een niet te dikke pluk, haal deze langzaam door de stijltang en style, twist, flip of krul waar gewenst.

Resultaat Trevor Sorbie Stijltang Keratin+Argan 235C Black:

De Keratine + Argan platen zorgen in een mum van tijd altijd voor een glanzend, pluisvrij en glad salon resultaat.

De Trevor Sorbie Styling Tools beschikken over een UK/EU stekker. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor als u op reis gaat. De UK adapter zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Voor het gebruik in de EU kunt u simpelweg de achterkant van de UK plug eraf schroeven. U ziet dan de EU stekker er onder zitten.

Tip Trevor Sorbie Stijltang Keratin+Argan 235C Black:

Gebruik in altijd een hittebeschermer in combinatie met de stijltang. Heeft u dik haar? Dan kunt u het beste kiezen voor de CHI Silk Infusion. Heeft u dun/fijn haar? Dan kunt u het beste kiezen voor de Biosilk Silk Therapy.

Garantie Trevor Sorbie Stijltang Keratin+Argan 235C Black:

Om de kwaliteit van de stijltangen te garanderen, biedt Trevor Sorbie twee jaar garantie op de elektronische onderdelen van de Trevor Sorbie Stijltang Keratin+Argan 253C,

Video

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag