De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

Salon TRY-OUT pakket

Uitverkocht en nooit meer leverbaar.
Bekijk alternatieven.

Belangrijkste kenmerken

  • Extra voordelig testen
  • Kappers bestsellers
  • 9 fullsize producten

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Ben je opzoek naar een nieuw merk of nieuwe producten in jouw salon? Bestel dan ons Bestseller Try-Out pakket. Dit pakket bevat alle bestsellers van verschillende exclusieve merken. Deze merken en producten zijn niet alleen exclusief en niet overal verkrijgbaar, maar bevatten ook nog eens een goede marge. Een grotere marge op de producten, betekent betere verdiensten voor jouw salon! Zo haal je veel meer winst uit productverkoop.

In het Pro-JohnBeerens.com Try-out pakket zitten 9 verschillende producten: SachaJuan Haar Wax 75ml, VIBA 6.0 100ml, VIBA Waterstof 20% 150ml, Vitaminoplex, Waterclouds Repair Hairbutter 250ml, L'Alga Seawet Shampoo 100ml, Collection Runway Session Secret Haarspray 300ml, The Know Dr. The Pro Black Pad Haarborsterl, Colour Reset Colour Remover 1x Application.

Profiteer nu van de super hoge try-out korting, zolang de voorraad strekt!

 

VIBA 6.0 100ml

VIBA is het bewijs dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Tientallen salons gingen jou al voor en werken nu met VIBA. Door de lage inkoop van VIBA, namelijk 3,95(!) per 100ml, groeit jouw winst op een kleurbehandeling enorm! VIBA zorgt voor perfecte grijsdekking (zelfs tot een 10.0), bevat arganolie voor extra glans, Calendula extract voor de bescherming van de hoofdhuid en is ammonia-arm.

 

VIBA Waterstof 20% 150ml

De Waterstofperoxide van VIBA werkt perfect in combinatie met de VIBA haarverf. Doordat de waterstof onder vacuüm geproduceerd is, werkt deze nog beter en zorgt het voor een nog langduriger kleurresultaat.

 

Vitaminoplex

Olaplex, vitaminoplex, het is niet meer weg te denken uit de kapperswereld. Deze plex kun je toevoegen aan een kleuring om het haar te beschermen of gebruiken als een herstelbehandeling. Voor het toevoegen aan een kleurbehandeling vraag je een toeslag en voor een herstelbehandeling rekent de klant het gevraagde bedrag af. Vitaminoplex is met zijn lage inkoopprijs (9,95) het ideale product om extra omzet te maken in jouw salon!

 

Waterclouds Repair Hairbutter 250ml

De waterclouds Repair Hairbutter is favoriet bij de klanten van vele salons. Het is de perfecte haarhersteller en een uniek masker ten opzichte van andere maskers. Waterclouds heeft een prachtig assortiment van verzorgingsproducten met verschillende lijnen, zoals een repair-lijn, volume-lijn en color-lijn.

 

L'Alga Seawet Shampoo 100ml

L’Alga is revolutionair op het gebied van haarverzorging. Het merk werkt met het Algen als ingrediënt. Iets wat al een tijd in skincare een geweldig succes is, denk aan het merk La Mer. Door het compacte assortiment makkelijk toe te voegen aan elke salon. De L’Alga Seawet Shampoo is enorm verschillend ten opzichte van andere shampoos. Zo zit er minder water in de shampoo en juist meer verzorgende ingrediënten. Je ziet al verschil na 1 keer gebruik! Gebruik deze shampoo om eht haar van jouw klant te wassen en ze neemt zeker een fles mee huis!

 

Collection Runway Session Secret Haarspray 300ml

Het merk Collection is geïnspireerd door fashion en heeft niet alleen haar eigen kenmerkende uitstraling, maar ook een geweldige geur. De kwaliteit, geur en uitstraling, maar dit een van de favorieten onder de salons. Deze Haarspray is favoriet vanwege de medium hold en het feit dat deze het haar niet hard maakt. Ook beschermt de haarspray het haar tegen vochtig weer en houdt het haar pluisvrij.

 

The Know Dr. The Pro Black Pad Haarborsterl

The Knot Dr. Borstels zijn niet alleen van hele hoge kwaliteit, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Ideaal om te gebruiken in jouw salon, maar zeker ook ideaal voor de verkoop. Er zijn mooie displays van the Knot Dr. verkrijgbaar en de borstel is er in veel verschillende vormen, kleuren en maten!

 

Colour Reset Colour Remover 1x Application

Colour Reset is een product waar de kapper al snel niet meer zonder kan. Dit product haalt namelijk alle kunstmatige kleur uit het haar. Het maakt het mogelijk om zonder het haar te beschadigen van donker naar licht te gaan of om makkelijk kleurcorrecties uit te voeren. Een nieuwe klant in jouw salon met veel kleuropbouw in het haar? Geen probleem! Gebruik Colour Reset en je kunt weer beginnen met een schone basis. Zo creëer je makkelijk de mooiste resultaten.

 

SachaJuan Haar Wax 75ml

SachaJuan is een geweldig haarverzorgingsmerk dat in veel salons prachtig op de plank zal staan. Dit Scandinavische merk bestaat uit Vegan producten Met alleen ingrediënten die nodig zijn. Zo is meteen duidelijk welke ingrediënten er in verwerkt zijn en waarom. De Haar Wax is een van de bestsellers. SachaJuan Haar Wax is een niet-vettig stylingsproduct, unisex en geschikt voor alle haartypen.

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Beschadigd haar, Dik haar, Droog haar, Gekleurd haar, Grijs haar

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje