De webshop voor professionals en groothandels in de beautybranche

De prijzen

De prijzen op de Professional webshop zijn afgeschermd voor de consument. Om toegang te krijgen tot alle prijzen (exclusief BTW) van onze merken en producten moet je ingelogd zijn met een door ons goedgekeurd account. Een nieuw account kun je gratis en gemakkelijk aanmaken op onze inlogpagina.

 

Persoonlijk advies

Veel klanten hebben vaak behoefte aan persoonlijk advies. Het team van Professionals.JohnBeerens.com staat altijd open om jou te helpen met jouw vragen. Neem daarom vooral contact met ons op +31 6 1515 82 76.

 

Levertijden

Onze Delivering Beauty afdeling van Professionals-JohnBeerens.com streeft naar het zo snel mogelijk te laten bezorgen van jouw bestelling op je gewenste adres. Onze vervoerder DHL bezorgt van maandag tot en met vrijdag. Dit kan gedurende de feestdagen veranderen. De levertijd wordt bij elk product en order vermeld op de website.

 

Review achterlaten

Bij het achterlaten van een review maak je kans op de B.R.U.S.H. Limited Edition Warmteborstel t.w.v. 79,97,-. Aan het eind van de maand maken wij een winnaar bekend en nemen wij contact met je op als je hebt gewonnen. Lees meer over deze actievoorwaarden.

 

Betalingsmogelijkheden

Professionals-JohnBeerens.com biedt diverse betalingsmogelijkheden aan voor jou, zoals iDeal, Credit Card, PayPal, Bancontact, en meer. Wil je jouw bestelling niet gelijk betalen? Kies dan voor PayPerMail. Zodra je via de link in je mailbox betaald wordt de order pas gereed gemaakt voor verzending. Meer informatie over betaalmethoden


Retourneren

Bij Professionals-JohnBeerens.com geldt het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Het herroepingsrecht gaat in vanaf de dag dat je jouw bestelling fysiek in bezit hebt. Meer informatie over retourneren


Bestelling wijzigen

Voor het wijzigen van je bestelling kun je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of telefonisch via +31 13 530 2010.

 

Garantie

Voor alle artikelen die je bij Professionals-JohnBeerens.com koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt een fabrieksgarantie. Deze garantie is aanvullende op de wettelijke garantie.

 

Klachten

Bij klachten over onze producten of over onze service betreuren wij dat. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Je zult geen ontvangstbevestiging ontvangen van jouw klacht, maar wij zullen binnen 2 dagen reageren. Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je dit voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje